ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Μεγάλο πέος: Πώς να την παλέψεις

Επειδή μερικές φορές δεν είναι εύκολο να μπει. Ναι, το είπαμε κανονικά, δεν έχει υπονοούμενα σε αυτό το κείμενο.

Μεγάλο πέος: Πώς να την παλέψεις

Δεν φτιάχνονται όλα τα πέη ίδια. Μερικά είναι μικρά, μερικά είναι μεσαία και κάποια άλλα είναι μεγάλα. Αυτό δεν σημαίνει κάτι για την αξία τους, αλλά σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στα πρακτικά. Συγκεκριμένα, όταν ένα πέος είναι τόσο μεγάλο, που θα προτιμούσες να περάσεις χρόνο κοιτώντας το, αλλά σίγουρα δεν θα ξαναδοκίμαζες ποτέ να δεις πώς θα το αισθάνεσαι μέσα σου.

Ευτυχώς για εσένα, έχουμε συμβουλές που θα σε βοηθήσουν. Εκτός κι αν μιλάμε για εξωφρενικά μεγέθη, εκεί κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Μόνο ο θεός.

Προκαταρκτικά
Υπάρχουν, πρέπει να συμβαίνουν, και πρέπει να συμβαίνουν για αρκετή ώρα. Επειδή χωρίς προκαταρκτικά, δεν πρόκειται να καταφέρετε και πολλά πράγματα. Συνεπώς, αν σου πει ότι θέλει σεξ, πες του ότι χρειάζεσαι να πέσει κάτω και να σε προετοιμάσει, επειδή δεν φταις σε τίποτα να αισθάνεσαι ότι το σώμα σου θα σκιστεί στα δύο, ξεκινώντας από τα γεννητικά σου όργανα.

Λιπαντικό
Όταν τα προκαταρκτικά δεν είναι αρκετά, το λιπαντικό είναι ο καλύτερός σου φίλος. Βοηθάει την κατάσταση, είναι υποαλλεργικό, δεν μυρίζει τόσο περίεργα όσο το απλωμένο σάλιο, και λογικά θα κάνει την δουλειά. Αν δεν κάνει την δουλειά το λιπαντικό, τότε λογικά χρειάζεστε κι άλλο λιπαντικό.

Αργά και σταθερά
Ένα μεσαίου μεγέθους πέος που κοπανιέται μέσα σου σαν σφυρί, θα σε πονέσει. Ένα μεγάλο πέος που κοπανιέται, μπορεί να σου προκαλέσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από το να σε πονέσει, συνεπώς αν πέσεις σε περίπτωση που δεν ξέρει να κάνει σεξ αργά και όμορφα και ανθρώπινα, μπορείς να ανοίξεις το στόμα σου, να ουρλιάξεις λίγο πρώτα από τον πόνο, και μετά να του ζητήσεις να χαλαρώσει λίγο.

Η κατάλληλη στάση
Ναι, θα πρέπει να δοκιμάσετε πολλές. Και αυτό ακούγεται σαν αγγαρεία, επειδή λογικά στο μυαλό σου έχεις το σεξ σαν το πιο αυθόρμητο πράγμα στον κόσμο, και υπάρχει η ένταση της στιγμής, και όλα αυτά είναι υπέροχα… αλλά η ένταση της στιγμής δεν θα σε βοηθήσει να χωρέσεις κάτι πολύ μεγάλο κάπου που δεν χωράει. Δοκιμάστε στο πλάι, ή κάποια στάση που σε βοηθάει να ελέγχεις τον ρυθμό.

Sex toys
Αν το πέος του είναι υπερβολικά μεγάλο για να το δεχτείς, τότε ίσως πρέπει να ξεκινήσετε με κάτι μικρότερο. Όπως έναν δονητή. Παίζοντας με sex toys, θα ερεθιστείς περισσότερο, και ίσως να είναι πιο εύκολο να αντέξεις—φταίνε όλες οι υπέροχες ορμόνες που θα έχει γεμίσει το σώμα σου. Θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι μπορείς να αντέξεις οτιδήποτε.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όσο συνεχίζεις να γεννιέσαι, δεν πειράζει να πεθαίνεις και καμιά φορά."

Orson Scott Card, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

  • 1920 - Ψηφίζεται η 19η Αναθεώρηση του Συντάγματος των Η.Π.Α., η οποία παραχωρεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.
    1928 - Μεγάλη επιδημία δάγκειου πυρετού μαστίζει την Ελλάδα. Καταμετρήθηκαν 16 θάνατοι ανά 24ωρο
    1941 - Ο Αδόλφος Χίτλερ ανακαλεί την ευθανασία όσων πάσχουν από πνευματικά νοσήματα και αναπηρίες
    1960 - Κυκλοφορεί το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι
    1991 - Ο Πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, «φυλακίζεται» στο σπίτι του από πραξικοπηματίες

© 2002-2018 MEDIA2DAY