ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Πέντε τρόποι για να κάνεις το σεξ πιο ενδιαφέρον

Νιώθετε ότι φτάνετε σε πλατώ στο κρεβάτι; Τα πράγματα στο ζεύγος είναι κάπως… πεσμένα; Μην πάτε φαρμακείο για ενίσχυση, διαβάστε παρακάτω.

Πέντε τρόποι για να κάνεις το σεξ πιο ενδιαφέρον

Το σεξ με το έτερον ήμισυ μπορεί να αποκτήσει νόημα και αέρα ανανέωσης. Δείτε μερικούς τρόπους για να αυξηθεί η θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα.

Ή και σε άλλα μέρη του σπιτιού.

Μικρές αλλαγές - «μεγάλα» αποτελέσματα

Κάντε σεξ σε διαφορετική στιγμή της ημέρας απ’ ό,τι συνηθίζετε, αλλάξτε τοποθεσία και… βάση (π.χ. σκάλες, κουζίνα, πλυντήριο) και βάλτε μαξιλάρι από κάτω σας (για τις γυναίκες προφανώς) για να πειραματιστείτε με νέες γωνίες σε παραδοσιακές στάσεις.

Όλες οι αισθήσεις μου

Οι πέντε αισθήσεις ενδείκνυνται για παιχνιδάκια κατά τη διάρκεια της επαφής. Δοκιμάστε να έχετε οπτική επαφή ενώ του/της κάνετε στοματικό, ή δοκιμάστε να κάνετε σεξ με τα φώτα ανοιχτά, με τα φώτα κλειστά (προσοχή στα κουτουλήματα) ή υπό το φως των κεριών – αρκεί να τα σβήσετε μετά. Διεγείρετε τα ώτα σας με μουσική που σας φτιάχνει ερωτικά, ή δοκιμάστε να πείτε βρωμιές ο ένας στον άλλον. Διεγείρετε και την οσμή σας με ένα σετ αρωματικά κεριά για να μπείτε στο κλίμα.

Απαγορεύεται η είσοδος

Βάλτε κανόνες… απαγόρευσης συγκεκριμένων στάσεων/μεθόδων που κάνετε συχνά και τείνουν να γίνουν βαρετοί. Όχι ιεραποστολικά, όχι δάχτυλα (σε θάλασσες και ακτές) λόγου χάρη για έναν μήνα. Αν θέλετε να το πάτε και ένα βήμα παραπάνω, μπορείτε να βάλετε απαγόρευση φιλιών για μια εβδομάδα, δεν έχει και τόσο σημασία ο όρος, αλλά το ερεθιστικό της απαγόρευσης.

Μωρέ, λες;

Πολλά ζευγάρια πέφτουν στη παγίδα του να προτείνουν ο ένας στον άλλον πράγματα τα οποία σίγουρα θα τους αρέσουν. Οι νέες και περίεργες εμπειρίες προκαλούν αμηχανία, επομένως η ασφάλεια καταλήγει σε ρουτίνα.  Από την άλλη, αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις οπότε πείτε «γιατί όχι;» σε προτάσεις τύπου υποταγής, 69, στοματικό πρωκτού κ.α.. Το παρακάναμε; Δείτε πού θα τραβήξετε εσείς την κόκκινη γραμμή, και πράξτε αναλόγως. Ή anal-λόγως.

«Παρακαλώ, περάστε»

Ένας… αναπάντεχος επισκέπτης – από πραγματική οντότητα, μέχρι πλαστική – είναι πάντα καλοδεχούμενος και κατά πάσα πιθανότητα θα ανάψει τα αίματα. Ναι, καλά το καταλάβατε, ένας δονητής, ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένα κομπολογάκι πρωκτού ίσως (;), μπόλικο λιπαντικό, δέστρες, χειροπέδες, ένας τρίτος/η στην παρέα ή μια ανταλλαγή συντρόφων μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ πιο ενδιαφέρονται και να διαιωνίσει το καλό σεξ στο ζεύγος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Μια ιδέα δεν είναι υπεύθυνη για τους ανθρώπους που πιστεύουν σ’ αυτήν."

Don Marquis, 1878-1937, Αμερικανός ποιητής & αρθρογράφος

 • 705 - Εκθρόνιση του αυτοκράτορα Τιβέριου Β΄ από τον Ιουστινιανό Β΄ τον Ρινότμητο
  1821 - Άλωση της Ακρόπολης των Αθηνών από τον Οδυσσέα Ανδρούτσο
  1823 - Μάχη του Καρπενησίου κατά την Ελληνική Επανάσταση.
  1866 - Συνέρχεται στα Σφακιά Γενική Συνέλευση των Κρητών και κηρύσσει την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, ξεκινώντας τη Μεγάλη Κρητική Επανάσταση
  1908 - Κατασκευάζεται το πρώτο στρατιωτικό αεροπλάνο στις ΗΠΑ
  1911 - Ιταλός σερβιτόρος κλέβει τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μόνα Λίζα από το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.
  1915 - Η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος)
  1926 - Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.
  1991 - Η Λεττονία κηρύσσει την ανεξαρτησία της

© 2002-2019 MEDIA2DAY