Τι θέλουν, επιτέλους, οι γυναίκες στο σεξ;

Ξεχάστε τις περίπλοκες οδηγίες για το σημείο G. Αυτά που θέλουν (όλες) οι γυναίκες στο σεξ είναι πολύ πιο απλά πράγματα.
Τι θέλουν, επιτέλους, οι γυναίκες στο σεξ;
Προκαταρκτικά: Πολλά προκαταρκτικά. Όσο περισσότερα προκαταρκτικά, τόσο το καλύτερο. Βασικά, και τίποτα άλλο να μην κάνεις, ακόμα και αν κάτσεις ακίνητος όσο εκείνη χτυπιέται και ιδρώνει πάνω σου κατά τη διάρκεια του «κυρίως πιάτου», αν έχει προηγηθεί ένα μισάωρο προκαταρκτικών, θα σε έχει για θεό του σεξ. Εγγυημένα.

Φαντασία: Μην τρομάζεις, δεν εννοούμε να την κρεμάσεις από τον πολυέλαιο, ούτε να εφεύρεις στάσεις που δεν υπάρχουν ούτε στο Κάμα Σούτρα. Ένα καλό τεστ για την φαντασία σου είναι το εξής: Τι σκέφτεσαι όταν λέμε «προκαταρκτικά»; Όχι, το στοματικό σεξ δεν είναι η σωστή απάντηση –ή τουλάχιστον δεν είναι η μόνη. Σκέψου φιλιά και χάδια σε κάθε σημείο του σώματος για τα αρχικά στάδια, λίγο role playing και κανένα sex toy για τους πιο προχωρημένους, και το ‘χεις.

Πάθος: Τι να την κάνεις την τεχνική και την εμπειρία, αν από πάνω σου (κάτω σου, πίσω σου…) έχεις κάποιον που σου δίνει την εντύπωση πως θα μπορούσε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή με οποιαδήποτε άλλη; Δειξ’ της ότι τρελαίνεσαι για πάρτη της, και θα είσαι (ξανά) ο θεός του σεξ, ακόμα και αν δεν αλλάξετε ούτε στάση.

Λόγια: Η Ιζαμπέλ Αλιέντε είπε σοφά πως «το σημείο G κάθε γυναίκας είναι στα αυτιά. Όποιος το ψάχνει οπουδήποτε αλλού απλά χάνει τον καιρό του». Αν δεν ήξερες πώς να εκφράσεις το πάθος που λέγαμε προηγουμένως, ορίστε η ευκαιρία σου. Αν δεν ξέρεις τι να πεις, κατ’ αρχήν σκέψου μήπως κάνεις σεξ με λάθος γυναίκα, και αν είσαι σίγουρος πως όχι, ξεκίνα από κομπλιμέντα –κατάλληλα και ακατάλληλα για ανηλίκους, εξίσου καλά και τα δύο.

Και λίγη ποικιλία, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν: Ελπίζουμε να μην το μαθαίνεις από εμάς, αλλά το ποσοστό των γυναικών που μπορεί να φτάσει σε οργασμό αποκλειστικά με την διείσδυση υπολογίζεται περίπου στο 20%. Οπότε, η διείσδυση που εναλλάσσεται με στοματικό και χάδια είναι η συνταγή της επιτυχίας. Αυτό εννοούν τα περιοδικά που λένε ότι οι γυναίκες θέλουν «διάρκεια» στο σεξ, έτσι ξερά και αγχωτικά –δε σημαίνει ότι η διείσδυση πρέπει να κρατάει 45 λεπτά, λες και είναι ποδοσφαιρικό ημίχρονο. Η διάρκεια αναφέρεται συνολικά σε όσα κάνετε μέχρι να τελειώσετε και οι δύο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v