Οι πιο… για το πέος μύθοι

Εσύ ξέρεις όσα οφείλεις να ξέρεις για το πέος σου; (Η απάντηση είναι όχι. Επειδή κανείς δεν φρόντισε να σου τα μάθει.)
Οι πιο… για το πέος μύθοι
Άνθρωποι που έχετε πέος: Πόσα γνωρίζετε για αυτό;
Άνθρωποι που δεν έχετε πέος αλλά το επιθυμείτε στους ερωτικούς σας συντρόφους: Πόσα γνωρίζετε για αυτό;

Είναι γεγονός ότι το εκπαιδευτικό σύστημα αυτής της χώρας δεν φροντίζει και τόσο πολύ για την σεξουαλική παιδεία των παιδιών μας, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν και να γίνονται ενήλικες που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι συμβαίνει με το σώμα τους. Και μπορούμε να το πούμε αυτό, επειδή κάποτε είμασταν αυτά τα παιδιά που φρικάραμε όταν ακούσαμε ότι ο πολύς αυνανισμός μπορεί να σε τυφλώσει.

Ευτυχώς αυτός ο μύθος έχει καταρριφθεί εδώ και καιρό, αλλά τι συμβαίνει με αυτούς τους επίμονους, εντελώς ηλίθιους μύθους που τριγυρίζουν το πέος (σαν μέλισσες);

Μεγάλα πόδια, μεγάλο…
Όχι. Κυριολεκτικά καμία έρευνα δεν έχει αποδείξει πως το μέγεθος του πέους σχετίζεται με το μέγεθος οποιουδήποτε άλλου σημείου του σώματος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνεται κάποιος με μεγάλα πόδια/μύτη/ό,τι άλλο κι αν λένε να έχει και μεγάλο πέος, αλλά είναι σύμπτωση.

FREE! Shipping NEW penis pills GROW ORDER NOW
Όσα χάπια, όσες αλοιφές, όσες επαναστατικές θεραπείες κι αν σας προτείνουν τα spam mail σας, το πέος σας δεν πρόκειται να μεγαλώσει. Αυτό έχετε, με αυτό θα μείνετε. Και καλά θα κάνετε να το αγαπήσετε.

Το μέσο πέος είναι ΠΟΣΟ;
Εννέα εκατοστά. Πεσμένο, δηλαδή. Σε στύση, φτάνει στα δεκατρία. Αν το δικό σου είναι μικρότερο από αυτό, δεν πειράζει. Αν είναι μεγαλύτερο, και πάλι δεν πειράζει. Είναι λες και τα χαρακτηριστικά του σώματός μας, πάνω στα οποία έχουμε μηδενικό έλεγχο, δεν λένε απολύτως τίποτα για εμάς ως ανθρώπους, ποιος να το φανταζόταν!

Το μέγεθος παίζει ρόλο
Σχεδόν. Το μέγεθος που παίζει πραγματικά ρόλο είναι το πάχος, και όχι το μήκος. Το μήκος μπορεί να παίξει ρόλο όταν μιλάμε για ένα Πραγματικά Πολύ Μεγάλο Πέος™ που θα προκαλέσει πολύ περισσότερο πόνο απ’ ό,τι απόλαυση.

Σεξ μετά το σεξ!!
Υπάρχουν γυναίκες που πιστεύουν ότι επειδή το πέος του συντρόφου τους παραμένει σε στύση μετά τον οργασμό, εκείνος είναι έτοιμος για δεύτερο γύρο. Υπάρχουν και άντρες που το πιστεύουν αυτό – ακόμα χειρότερα – και το βασίζουν αυτό στο γεγονός ότι μια φορά, στα δεκατρία, κατάφεραν να έχουν δύο οργασμούς απανωτούς. Όχι, αυτό δυστυχώς δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί γενικότερα. Θα πέσει, δωσ’ του χρόνο.

Το πέος είναι μυς και γυμνάζεται
Προτού αγοράσεις εκείνα τα γελοία βαράκια που τα σηκώνεις με την στύση σου και νιώθεις λίγο Σιλβέστερ Σταλόνε, θυμήσου ότι το πέος σου είναι απλά ιστοί που γεμίζουν με αίμα. Γι’ αυτό και η στυτική δυσλειτουργία δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι “δεν γυμνάζεις το πέος σου αρκετά”. Σημαίνει ότι τρως σκουπίδια και οι αρτηρίες σου έχουν γεμίσει οδοφράγματα.

Χαχα, μου έφυγε το αίμα από τον εγκέφαλο
Χαχα, όχι. Το σώμα σου έχει υπερβολικά πολύ αίμα για να τραβήξει αποθέματα από το σημαντικότερο όργανό του, απλά και μόνο για να έχεις εσύ σωματικά συμπτώματα λαγνείας. Υπάρχει υπέροχο αίμα που κυκλοφορεί γύρω από το πέος σου, και κάνει μια χαρά την δουλειά του. Επίσης, εφόσον εξακριβώσαμε ότι ο εγκέφαλος ΔΕΝ χάνει αίμα όταν έχεις στύση, οποιοδήποτε επιχείρημα για “θολωμένο μυαλό” σημαίνει απλά ότι είσαι Πολύ Απαίσιος Άνθρωπος™.

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v