Τι βαριούνται οι άντρες στο σεξ;

Ρωτήσαμε και μάθαμε. Και οι αναγνώστες μας είχαν πολλά να πουν…
Τι βαριούνται οι άντρες στο σεξ;
Είναι το ιεραποστολικό η πιο βαρετή στάση; Πόση ώρα πρέπει να κρατάει το στοματικό; Και πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι γυναίκες ότι πρέπει να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες; Ρωτήσαμε φίλους και αναγνώστες του in2life να μας πουν ποια είναι αυτά τα πράγματα στο σεξ που τους κάνουν να βαριούνται.

Και αυτές είναι οι απαντήσεις τους…

Το πιο βαρετό πράγμα στο σεξ είναι όταν ο άλλος αργεί να τελειώσει, ιδίως όταν εσύ έχεις ήδη τελειώσει προ πολλού. Δεν είναι κι ευγενικό να πεις "τελείωνε", αλλά η δική σου διάθεση έχει περάσει ήδη σε apres-sex κλίμα. Εξίσου βαρετό είναι το σεξ ρουτίνας, χωρίς κάποια ανατροπή, μια κίνκι πινελιά, κάτι, ή στην ίδια και την ίδια στάση κάθε φορά.
Γιάννης, 30

Όχι άλλη ρουτίνα. Βάλε κάτι άλλο, δεν είναι σέξι οι πιτζάμες σου με τους ελέφαντες. Δεν ήταν ιδιαίτερα την πρώτη φορά, και οι τρεις βδομάδες που τις φοράς ανελλιπώς δεν τις βελτίωσαν. Τις πλένεις ποτέ; Επίσης, βαριέσαι ποτέ το ιεραποστολικό; Εγώ ναι πάντως. Δεν ξέρω πόσες στάσεις υπάρχουν, αλλά στάνταρ θα είναι καμιά-δύο ακόμη. Δεν είμαι και εγώ της άσκησης, αλλά είμαι πρόθυμος να μετακινηθώ λίγο αν είναι. Αλλιώς δεν τρέχει, το παίρνω απόφαση ότι αυτή είναι η ζωή μου και ετοιμάζω τα χαρτιά μου για Δημόσιο. Τέλος, κάθε φορά που φωνάζεις «πιο βαθιά», κάτι μέσα μου πεθαίνει. Με ξέρεις καιρό, δεν έχει επιμηκυνθεί τόσες μέρες και δύσκολο να το κάνει τώρα. Μείωσε το υποσυνείδητο body shaming σου, είμαι ήδη αρκετά ανασφαλής απλά υπάρχοντας.
Κυριάκος, 27

Το να σου παίζουν το πουλί σου. Χάνουν τα κρίσιμα σημεία ταχυπαιξίας που είναι απαραίτητα.
Μιχάλης, 20

Βαριέμαι πραγματικά όταν δεν υπάρχει συνεννόηση. Όταν θέλει κάτι άλλο, αλλά δεν σ’ το λέει. Και το χειρότερο είναι όταν τα δύο άτομα έχουν διαφορές στο πόσο συχνά θέλουν σεξ. Επίσης, κουράζεται η γλώσσα μου στο στοματικό, και δυστυχώς μου αρέσει πολύ το στοματικό.
Θάνος, 28

Βαριέμαι όταν “πρέπει” να κάνω σεξ, ενώ δεν έχω όρεξη, απλά και μόνο επειδή το ζητάει η κοπέλα μου.
Αλέξανδρος, 24

Βαριέμαι αυτό το ατελείωτο στοματικό, που δεν είναι αρκετό για να τελειώσεις, και προσπαθείς όπως μπορείς να δώσεις να καταλάβει ότι θες να κάνεις σεξ. Και βαριέμαι το ιεραποστολικό, επειδή “στα τέσσερα πονάει”—το έχω ακούσει κι αυτό.
Μάνος, 29

Βαριέμαι την προετοιμασία που χρειάζεται, ειδικά το ξύρισμα. Και τις αγκαλιές μετά. Συγγνώμη.
Πέτρος, 22

Αυτό που βαριέμαι περισσότερο είναι όταν δεν υπάρχει πάθος. Όταν αυτό που γίνεται δεν έχει να κάνει με απόλαυση, αλλά για να περάσει η ώρα, ή για να επιβεβαιώσεις τον εγωισμό σου. Αυτό δεν είναι καλό σεξ.
Κοσμάς, 25

Τι βαριέμαι στο σεξ... Σίγουρα τα ατελείωτα προκαταρκτικά. Ή μάλλον τα σκριπταρισμένα προκαταρκτικά. Αυτά που δεν οδηγούνται από τη στιγμή, αλλά από το σενάριο: ξεκίνα από πάνω, φτάσε κάτω, κράτα το ρυθμό, μη βγαίνεις εκτός πορείας. Θέλω να πω είναι σεξ, υπάρχει λόγος που λέγεται πάθος της στιγμής, δεν πάμε για Όσκαρ. Αντίστοιχα, βαριέμαι όταν υπάρχει μια συγκεκριμένη σειρά: πρώτα αυτό, μετά το άλλο, ίσως τελείωμα με το τρίτο. Πάρε-σπρώξε-γλύψε. Θέλω σεξ, όχι Calippo. Μετά, βαριέμαι όταν δεν παίζει βαριάντα, το αναπάντεχο. Κάτι που δεν περίμενα, κάτι που έχουμε καιρό να κάνουμε, κάτι που δοκιμάσαμε και δεν πολυβγήκε, αλλά τώρα είμαστε πιο έμπειροι και πιο αποφασισμένοι. Kαλό το παραδοσιακό μενού, όλοι όμως ιντριγκάρονται από τα πιάτα ημέρας! Τέλος, βαριέμαι όταν στο σεξ οδηγούν συγκεκριμένες στιγμές: αφού ξαπλώσουμε, αφού ξυπνήσουμε, όχι όταν έχουμε τσακωθεί, ποτέ πριν το μπάνιο, πρώτα να ξεπακετάρουμε, μόλις φάγαμε κλπ. Μάλλον βαριέμαι και τα ερωτόλογα κατά τη διάρκεια, αλλά έχω μάθει να τα αγνοώ.
Σπύρος, 37

Την γυναίκα «κατσαρίδα» που αράζει ανάσκελα και δεν κουνάει το δαχτυλάκι της. Τη γυναίκα δε βγάζω κιχ, αλλά και τη γυναίκα κοντράρω Παβαρότι σε άριες. Μια μέση λύση ρε κορίτσια. Τη γυναίκα «ίου, πήγε στα μαλλιά μου» και τη γυναίκα «όχι στο πρόσωπο».
Γιάννης Κ., 33

Βαριέμαι όταν η συζήτηση ξεφεύγει και γίνεται υπερβολική. Σεξ είναι, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το κβαντικό σύμπαν όσο το κάνουμε. Επίσης συνηθισμένες ατάκες, τύπου “Τι μου κάνεις”. Τι σου κάνω και δεν το ‘χω πάρει χαμπάρι;
Ανέστης, 35

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v