ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Τεράστια λάθη που κάνουμε στο σεξ

Επειδή πολλές φορές το κακό σεξ είναι (και) δικό μας φταίξιμο. Και μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό.

Τεράστια λάθη που κάνουμε στο σεξ

Αυτό το κείμενο δεν έχει σκοπό να σε κατηγορήσει για κάτι, ούτε να σε κρίνει. Δεν θέλουμε να υπονοήσουμε ότι δεν κάνεις καλό σεξ. Υπάρχουν, όμως, μερικά λάθη που κάνει πολύς κόσμος, και αν είσαι μέσα σ’ αυτούς, καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα. Επειδή, πραγματικά, δεν ξέρεις τι χάνεις…

Προσποιείσαι
Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, το 68% των γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό. Αλλά η προσποίηση δεν είναι μόνο γυναικείο σπορ. Το να μην είσαι ειλικρινής πάνω στο σεξ μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμο κακό στην σχέση σου και να κλονίσει την εμπιστοσύνη. Αντί, λοιπόν, να προσποιηθείς, μιλήστε για το πώς μπορείτε να απολαμβάνετε καλύτερα το σεξ και οι δυο σας.

Δίνεις, αλλά δεν παίρνεις
Και, ναι, μιλάμε για το στοματικό, αλλά όχι αναγκαστικά. Ξανά, το σεξ δεν είναι μονόδρομος. Πρέπει να το απολαμβάνουν και να περνούν καλά και οι δύο σύντροφοι, και να παίρνουν αυτό που χρειάζονται. Μην φοβάσαι να επικοινωνήσεις και να ζητήσεις αυτό που θέλεις.

Σκέφτεσαι υπερβολικά
Έχει συμβεί σε όλους μας. Και συνήθως μπορεί να καταστρέψει το σεξ. Αντί να σκέφτεσαι ποια θα είναι η επόμενή σου κίνηση ή αν κάνεις κάτι λάθος, φρόντισε να ζεις κάθε στιγμή της πράξης και να είσαι 100% εκεί. Άλλωστε, για να κάνετε ήδη σεξ, αυτό σημαίνει πως γουστάρετε και οι δύο ο ένας τον άλλον, κι αυτό θα ‘πρεπε να είναι αρκετό.

Δεν λες όχι
Δεν γίνεται να σου αρέσουν τα πάντα στο σεξ. Αν συνέβαινε αυτό, τότε όλοι οι άνθρωποι θα ταιριάζαμε μεταξύ μας! Αν ο σύντροφός σου κάνει κάτι που δεν σου αρέσει, μίλησέ του. Πες του τι θα προτιμούσες να κάνετε, και μην τον αφήνεις να πιστεύει ότι όλα είναι καλά. Είναι άδικο και για τους δυο σας.

Τα ίδια και τα ίδια
Το σεξ δεν πρέπει να είναι ρουτίνα. Πόσο μάλλον, το σεξ πρέπει να είναι αυτό το διασκεδαστικό πράγμα που κάνετε για να σπάσετε την ρουτίνα και να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας. Δεν χρειάζεται πρόγραμμα, και το να κάνετε συνεχώς το ίδιο πράγμα σημαίνει ότι σύντομα θα βαρεθείτε να το κάνετε.

Δεν χρησιμοποιείς προστασία
Έλα τώρα, σοβαρά; Το 2017;


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ένας ωκεανός χωρίς άγνωστα τέρατα θα ήταν ύπνος δίχως όνειρα."

Τζων Στάινμπεκ

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2