Σεξ χωρίς δέσμευση: Πώς να το κάνεις σωστά

Επειδή το να κάνεις σεξ και να μην λες ποτέ ότι δεν σε ενδιαφέρει η σχέση είναι ο ΛΑΘΟΣ τρόπος…
Σεξ χωρίς δέσμευση: Πώς να το κάνεις σωστά
Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις δεν είναι για όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να λειτουργήσουν πολύ καλύτερα μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν απλά να κάνουν λίγο καλό σεξ χωρίς να δεσμευτούν (αυτό δεν είναι κακό), χωρίς όμως να σκοπεύουν να ενημερώσουν το δεύτερο άτομο για τους σκοπούς τους.

Αν δεν θες να γίνεις ένα από αυτά τα άτομα (και γιατί να το θες;), ακολούθησε τους παρακάτω κανόνες…

*Μην κάνεις ποτέ σεξ με κάποιον στενό σου φίλο, ή κάποιο άτομο για το οποίο έχεις συναισθήματα. Ξέρεις πως αργά ή γρήγορα όλα αυτά που νιώθεις θα εξελιχθούν, και θα καταλήξεις πληγωμένος, και μπορεί να χάσεις ένα πολύ σημαντικό άτομο από την ζωή σου.

*Το να είστε άνετοι με το άλλο άτομο είναι τέλειο—και ίσως αναγκαίο. Πρέπει να μπορείτε να μιλάτε ανοιχτά για τα όρια της μη-σχέσης σας. Κι αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να κάνετε πράγματα που συνήθως κάνουν τα ζευγάρια. Ναι, δεν χρειάζεται καν να γνωρίσετε ο ένας τους φίλους του άλλου.

*Οι συζητήσεις σας δεν χρειάζεται να είναι συνεχείς. Δεν χρειάζεται να γίνετε φίλοι, εφόσον ξέρετε και οι δυο σας τι ζητάτε. Τα μηνύματά σας θα μπορούσαν να περιορίζονται σε ερωταπαντήσεις για την επόμενη φορά που θα βρεθείτε, και τίποτα άλλο.

*Αγκαλιές μετά το σεξ; Όχι και τόσο καλή ιδέα. Όπως και το να κοιμάστε μαζί. Είναι πολύ εύκολο να αρχίσεις να νιώθεις πράγματα για ένα άτομο που περνάει αρκετή ώρα μαζί σου. Θυμήσου, αυτό που έχετε αφορά μόνο το σεξ.

*Πάντα προφυλάξεις. Λες και χρειαζόταν να σου το πούμε αυτό.

*Πειραματιστείτε. Να κι ένας κανόνας που δεν είναι περιοριστικός. Εφόσον περνάτε καλά, είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσετε και οι δυο σας πράγματα στο σεξ που πάντα σας δημιουργούσαν απορία.

*Είναι, πραγματικά, ανάγκη να είστε φίλοι στα social media;

*Μην ξεχνάς ποτέ ότι οι σεξουαλικοί σου παρτενέρ είναι άνθρωποι. Σεβάσου τους, δεν είναι οι προσωπικές σου φουσκωτές κούκλες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v