Η ώρα της αλήθειας: «Με πόσους έχεις πάει;»

Η ερώτηση που κανείς δεν θέλει να ακούσει. Η ερώτηση που κανείς δεν θέλει να απαντήσει.
Η ώρα της αλήθειας: «Με πόσους έχεις πάει;»
Είναι μερικές φορές που δεν μπορείς να το αποφύγεις. Άσχετα από το γεγονός ότι και οι δυο σας θα μπορούσατε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας ευτυχισμένοι, χωρίς να γνωρίζετε αυτή την πληροφορία που δεν εξυπηρετεί τίποτα. Τι γίνεται όμως όταν αποφασίζει να σου κάνει την καταραμένη ερώτηση;

«Με πόσους έχεις πάει;»

Καταρχάς, θέλουμε να χαλαρώσεις και να θυμηθείς ότι δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα, είτε έχεις κάνει σεξ με μηδέν, δέκα ή εκατό άτομα. Το σώμα σου είναι δικό σου, και κανείς δεν έχει έλεγχο πάνω του. Παρ’ όλα αυτά, επειδή – δυστυχώς – αυτή είναι μια ερώτηση που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, ορίστε μερικές πιθανές απαντήσεις που μπορείς να δώσεις.

Με τρεις
Κλασικό. Τόσο κλασικό, που πλέον κανείς δεν πρόκειται να το πιστέψει, αλλά κανείς επίσης δεν πρόκειται να γίνει ο μ*λάκας που θα σε ξαναρωτήσει, οπότε θα βρεις την ησυχία σου.

Θα σου πω αν μου πεις εσύ
Λειτουργεί εξαιρετικά αν ειπωθεί από γυναίκα σε άντρα. Επειδή υπάρχει κόσμος που εξακολουθεί να πιστεύει ότι με όσους περισσότερους έχει πάει μια γυναίκα, τόσο λιγότερο αξιόπιστη είναι.

*όντως ο αριθμός σου*
Επειδή, όπως είπαμε, δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα.

*όντως ο αριθμός σου, συν/πλην τρία*
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό, αλλά αν νιώθεις πως χρειάζεσαι μια προσθαφαίρεση, δεν θα σε κρίνουμε.

Με αρκετούς για να ξέρω τι πρέπει να κάνω
Είπε και του έδωσε τον οργασμό της πενταετίας.

Βασικά, το φυλάω για τον γάμο
Και το είπες, και γελάσατε, και περάσατε ωραία, και μετά σε ξαναρωτάει, και μετά του έδειξες την πόρτα, επειδή αυτή η απάντηση ήταν αρκετή για να πάρει τις πληροφορίες που ήθελε. Στην αντίπερα όχθη, έχουμε το εξίσου πληρωμένο…

Μετράνε οι ξεπέτες;


Ποιος είναι ο αληθινός λόγος που μου κάνεις αυτή την ερώτηση;
Ψυχολόγησέ τον αντίστροφα μέχρι θανάτου. Επειδή, ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν κάνει αυτή την ερώτηση από αγνή περιέργεια—ειδικά αν η ερώτηση γίνεται σε μια γυναίκα.

Και, προς θεού. Έχουμε 2017. Ας σταματήσουμε να συνδέουμε την αξία ενός ανθρώπου με τον αριθμό των ατόμων που έχει βάλει στο κρεβάτι του. Το in2life Σεξ & Σχέσεις σας εύχεται να έχετε ακομπλεξάριστους σεξουαλικούς παρτενέρ—είναι οι μόνοι που κάνουν όντως καλό σεξ.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v