ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Οι πιο παράλογοι μύθοι για τον αυνανισμό

Το ξέρεις ότι δεν θα βγάλεις τρίχες στις παλάμες, αλλά μήπως πιστεύεις ακόμα σε κάποιους (ηλίθιους) μύθους;

Οι πιο παράλογοι μύθοι για τον αυνανισμό

Ευτυχώς έχουμε φύγει πολύ μακριά από τα χρόνια που οι γονείς έλεγαν στα αγόρια πως ο αυνανισμός θα τα κάνει να φυτρώσουν τρίχες στις παλάμες τους ή να τυφλωθούν. Δυστυχώς, δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα όλοι οι μύθοι, και για κάποιον λόγο υπάρχει ακόμα κόσμος που θεωρεί τον αυνανισμό ταμπού θέμα συζήτησης.

Ώρα να αποκαλύψουμε ορισμένους μύθους που μπορεί ακόμα να πιστεύεις, λοιπόν, και να τους πετάξουμε μια και καλή στα σκουπίδια της συλλογικής μας μνήμης.

Αν χρησιμοποιείς δονητή, δεν θα χαίρεσαι το σεξ
Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αν μια γυναίκα αυνανίζεται τακτικά με τον δονητή της, σύντομα θα δει την σεξουαλική της ζωή να χειροτερεύει, επειδή θα συνηθίσει και δεν θα μπορεί να φτάσει σε οργασμό με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Κι αυτό είναι τεράστιο ψέμα.

Δεν μπορείς να αυνανιστείς όταν έχεις περίοδο
Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις ενώ αυνανίζεσαι κανονικότατα όσο διαρκεί η περίοδός σου είναι να κρατήσεις τα σεντόνια σου καθαρά—γι’ αυτό και μπορείς να το κάνεις στο ντους. Πόσο μάλλον, ο αυνανισμός κατά την διάρκεια της περιόδου μπορεί να σε ανακουφίσει και από τις κράμπες.

Να το κάνεις, αλλά να μην το λες
Σίγουρα τα ίδια άτομα που το θεωρούν ταμπού έχουν διαδώσει αυτόν τον “άγραφο κανόνα”, ότι αυτές δεν είναι πληροφορίες που μοιράζονται μεταξύ τους τα ζευγάρια. Επειδή υποθέτουμε ότι ζούμε ακόμα σε έναν κόσμο που οι ερωτικοί μας σύντροφοι θα το πάρουν ως προσωπική προσβολή αν περάσουμε λίγη ώρα με τον εαυτό μας.

Έχεις πρόβλημα αν δεν το κάνεις
Ας το πάρουμε και λίγο ανάποδα, επειδή τίποτα δεν βγάζει νόημα. Για όλους τους μύθους που υπάρχουν με μοναδικό σκοπό να ντροπιάζουν τους ανθρώπους (και ειδικά τις γυναίκες) που αυνανίζονται, ακόμα και τα άτομα που δεν έχουν το κίνητρο να το κάνουν αντιμετωπίζονται ως φρικιά.

Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται
Επίσης, όλες οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να κάνουν παιδιά και να τα φροντίζουν στο σπίτι. Επίσης, η παρθενιά δεν είναι απλά ένα κοινωνικό κατασκεύασμα. Και επίσης αν μια γυναίκα κάνει σεξ με πάααρα πολλούς άντρες, θα ξεχειλώσει. Ευτυχισμένο το 1950!

Οι άνθρωποι που έχουν σχέση δεν χρειάζονται τον αυνανισμό
Lol, εντάξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Παιδεία είναι αυτό που επιβιώνει όταν όλα όσα έχουν μαθευτεί ξεχνιούνται."

B.F. Skinner, 1904-1990, Αμερικανός ψυχολόγος

 • 1726 - Ιδρύεται το Ανώτατο Μυστικό Συμβούλιο στη Ρωσία.
  1846 - Εγκαθίσταται επίσημα στο Ώστιν η κυβέρνηση της νεοσυσταθείσας πολιτείας του Τέξας. Η κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Τέξας παραχωρεί επίσημα την εξουσία της στην κυβέρνηση της πολιτείας του Τέξας μετά την προσάρτηση του Τέξας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
  1878 - Ο Τόμας Έντισον λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον φωνογράφο.
  1884 - Περισσότεροι από 60 ανεμοστρόβιλοι χτυπούν τις Νότιες Ηνωμένες Πολιτείες.
  1915 - Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: αρχίζει η πρώτη ναυτική επίθεση στα Δαρδανέλλια όταν μία ισχυρή αγγλο-γαλλική δύναμη βομβαρδίζει το οθωμανικό πυροβολικό κατά μήκος της ακτής της Καλλίπολης.
  1936 - Υπογράφεται το Σύμφωνο Σοφούλη-Σκλάβαινα μεταξύ των κόμματος των φιλελεύθερων και των κομμουνιστών του Παλαϊκού Μετώπο.
  1942 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: σχεδόν 250 ιαπωνικά πολεμικά αεροπλάνα επιτίθενται στο Ντάργουιν, στη βόρεια Αυστραλία.
  1942 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Φραγκλίνος Ρούζβελτ υπογράφει το εκτελεστικό διάταγμα 9066, επιτρέποντας στους Αμερικανούς στρατιωτικούς να μεταφέρουν Ιάπωνες Αμερικανούς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
  1945 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Μάχη της Ίβο Τζίμα. Περίπου 30.000 Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάζονται στην Ίβο Τζίμα.
  1959 – Το Ηνωμένο Βασίλειο χορηγεί στην Κύπρο ανεξαρτησία, η οποία θα ανακηρυχθεί επισήμως στις 16 Αυγούστου του 1960.
  1976 - Ο Τζέραλντ Φορντ ανακαλεί το εκτελεστικό διάταγμα 9066 που οδήγησε στη μετεγκατάσταση των Ιαπώνων Αμερικών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

© 2002-2020 MEDIA2DAY