Τα πράγματα που νομίζαμε ότι είναι σέξι (αλλά δεν είναι)

Επειδή τίποτα δεν φωνάζει ΣΕΞ όπως το να ξυπνάς με εγκαύματα από τρίψιμο πάνω στο χαλί στην πλάτη σου, και άλλες ιστορίες τρόμου.
Τα πράγματα που νομίζαμε ότι είναι σέξι (αλλά δεν είναι)
Δυνητικά, τα πάντα μπορούν να είναι σέξι. Ένας από τους παλαιότερους κανόνες του internet, το Rule 34, δηλώνει πως, εφόσον μπορείς να το φανταστείς, μάλλον υπάρχει και σε πορνογραφική εκδοχή. Συνεπώς, ναι, όλοι μπορούν να δουν το σεξ στα πάντα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει αναγκαστικά πως είναι και σέξι. Κι αυτά είναι τα πράγματα που ήθελες σαν τρελός να δοκιμάσεις, μέχρι που τα έκανες και ξενέρωσες.

Το να βλέπετε τσόντες μαζί
Στην θεωρία, ακούγεται τέλειο. Θα πάρετε ιδέες, θα ανάψετε, θα εξερευνήσετε τις φαντασιώσεις σας ελεύθερα… Στην πράξη, τα πράγματα μπορούν να είναι άσχημα, επειδή κάποιος από τους δυο σας θα έχει απώτερο στόχο να πείσει τον άλλον με ύπουλο τρόπο να δοκιμάσει κάτι με το οποίο δεν νιώθει άνετα.

Το να κάνετε σεξ στο όρθιο, με μόνο στήριγμα τον τοίχο
Αν τα πόδια σου είναι το πιο γυμνασμένο κομμάτι του σώματός σου… και πάλι θα πονέσεις. Θα πονέσεις πολύ. Επίσης, η πλάτη του/της συντρόφου που ακουμπά στον τοίχο θα γδαρθεί.

Το 69
Αυτό μας πληγώνει, επειδή είναι αντικειμενικά τέλεια ιδέα για στάση, με έμφαση στην συντροφικότητα και την ισόποση μοιρασιά της απόλαυσης. Το 69 είναι ο κομμουνισμός των σεξουαλικών στάσεων, και όπως ο κομμουνισμός, μας τα χαλάει στην πράξη.

Στρινγκ με άνοιγμα μπροστά
Σέξι εσώρουχο με εύκολη πρόσβαση; Τέλειο. Όχι όμως και τόσο τέλειο, αν σκεφτείς ότι το ύφασμα αυξάνει την τριβή, και ότι στο τέλος… απλά δεν είναι πρακτικό. Και επίσης δεν μπορείς να κυκλοφορείς με αυτό όλη μέρα, γιατί οι πιθανότητες μόλυνσης είναι μεγάλες. Αν θες να το ζήσεις πιο true, απλά μην φορέσεις καν εσώρουχο.

Σφαλιάρες
Όλα είναι καλά και διασκεδαστικά, μέχρι να φας μια ξαφνική ανάποδη στο πρόσωπο. Ή στα μπαλάκια.

Το σεξ με μεγαλύτερους άντρες
Θα το πούμε μια φορά, και δεν θα το επαναλάβουμε: Η Λολίτα δεν είναι φαντασίωση. Η Λολίτα είναι μια ιστορία για έναν παιδεραστή.

Οι χειροπέδες
Για να είμαστε όλοι ασφαλείς και να γλυτώσουμε από χαμένα κλειδιά και πληγές στους καρπούς, ας το κάνουμε πατροπαράδοτα: κρατώντας τα χέρια του/της συντρόφου μας πάνω απ’ το κεφάλι.

Το φαγητό
Όχι. Όχι σοκολάτα, όχι σαντιγί, όχι φιστικοβούτυρο. Επίσης, πάρα πολύ επικίνδυνο αν το φαγητό εισχωρήσει σε μέρη που δεν πρέπει.

Σεξ στο ντους
Το νερό δεν είναι λιπαντικό. Το νερό δεν θα είναι ποτέ λιπαντικό. Επίσης, καλή τύχη αν θέλετε να μείνετε και οι δύο κάτω απ’ το τρεχούμενο νερό και δεν είστε δύο κινούμενοι σκελετοί.

Το άλλο στοματικό
Μιλάμε για αυτό που συμβαίνει εκεί πίσω. Ναι, υπάρχουν ένα εκατομμύριο νευρικές απολήξεις στον πρωκτό, όσοι περίπου και οι νευρικοί κλονισμοί που παθαίνεις με το θέμα της καθαριότητας, και δεν σε αφήνουν να το ευχαριστηθείς.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v