Σεξ στην παραλία: Τι πρέπει να ξέρεις

Τα αστέρια, η ησυχία, το κύμα που σκάει πιο δίπλα, η άμμος που έχει την τάση να μπαίνει σε μέρη που δεν πρέπει… Υπάρχει πιο ρομαντικό μέρος από την παραλία;
Σεξ στην παραλία: Τι πρέπει να ξέρεις
Το καταλαβαίνουμε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να θέλει κάποιος να κάνει σεξ στην παραλία. Και μόνο στην σκέψη φαίνεται σούπερ ρομαντικό. Ο ουρανός θα είναι σκοτεινός και γεμάτος αστέρια, ένα δροσερό αεράκι θα χτυπάει τα γυμνά κορμιά σας και ο ήχος από το κύμα που σκάει πιο δίπλα εναρμονίζεται με… ό,τι κι αν έχετε σκοπό να κάνετε.

Έπειτα υπάρχει και η άλλη πλευρά. Τα πράγματα που πρέπει να προσέχετε, επειδή αν δεν τα προσέξετε, η εμπειρία σας θα είναι το ακριβώς αντίθετο της λέξης ρομαντικός.

1. Η άμμος
Η άμμος είναι υπέροχη όταν είναι ψιλή και χρυσαφένια και δεν πονάει τα πόδια μας όταν περπατάμε δίπλα στην θάλασσα. Επίσης, η άμμος το βράδυ είναι ψυχρή και μας δροσίζει. Και όλα αυτά είναι καλά, μέχρι να προσπαθήσεις να βγάλεις τα ρούχα σου και όλη αυτή η ψιλή άμμος να μπει μέσα σε μέρη που δεν θα έπρεπε. Και μπροστά, και πίσω. Και μετά από λίγο, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως το να τρίβεις το γυμνό σου σώμα πάνω στην άμμο είναι λίγο λιγότερο επίπονο απ’ το να τριβόσουν πάνω σε γυαλόχαρτο. Γι’ αυτό και θα χρειαστείς…

2. Πετσέτες!
Πετσέτες, κουβέρτες, σεντόνια, οτιδήποτε μπορεί να γίνει μια όμορφη, καλή ασπίδα ανάμεσα σ’ εσένα και στην άμμο. Όχι ψάθα, όμως. Ποτέ ψάθα, επειδή η υφή της μπορεί να γίνει εξίσου επίπονη. Μην κάνετε σεξ στην παραλία αν δεν έχετε κάτι να σας προστατεύει. Το σώμα σας θα σας ευχαριστεί μετά.

3. Η τοπική πανίδα
Μπορεί να μην φαίνονται, αλλά η άμμος δεν είναι άδεια, στερημένη από ζωή. Υπάρχουν μικρά έντομα. Μικρά καβουράκια. Ακόμα περισσότερα μικρά έντομα. Για να μην υπολογίσουμε τα κουνούπια, που δεν μπαίνουν καν στην κατηγορία των εντόμων, γιατί είναι σπόροι του σατανά.

4. Παραλία = δημόσιος χώρος
Και το σεξ σε δημόσιο χώρο εξακολουθεί να είναι μια παράνομη δραστηριότητα. Ναι, ακόμα κι αν η παραλία είναι έρημη, ακόμα κι αν είναι νύχτα. Που, εντάξει, δεν σου λέμε αυτή τη στιγμή να μην το κάνεις, απλά να προσέχεις και να διαλέξεις κάποιο μέρος που σίγουρα κανείς δεν θα σας δει.

5. Προσοχή στην παλίρροια
Αυτό το φαινόμενο που το βράδυ η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει, κι έτσι αρχίζει να πιάνει περισσότερο χώρο στην παραλία; Ναι, δεν θέλετε να βρίσκεστε πολύ κοντά στο νερό και ξαφνικά να πέσει πάνω σας ένα κύμα, ενώ μόλις καταφέρατε να βρείτε έναν καλό ρυθμό.

6. Η κατάλληλη στάση
Όπως είναι πολύ λογικό, με την άμμο να καραδοκεί, το ιεραποστολικό δεν είναι η καλύτερη επιλογή μας εδώ. Συνεπώς, είτε συμβιβάζεστε με στοματικό, είτε το κάνετε στα τέσσερα. Και το καλύτερο κομμάτι έρχεται μετά το φινάλε: απλά βουτάτε στο νερό για να ξεπλυθείτε!

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v