Οι σκέψεις ενός άντρα όταν κάνει one-night stand

Φήμες λένε ότι οι άντρες μπορούν να κάνουν σεξ χωρίς να σκέφτονται. Κι αυτές οι φήμες είναι εντελώς λάθος.
Οι σκέψεις ενός άντρα όταν κάνει one-night stand
Το ήθελες. Και τώρα συμβαίνει. Μπορεί να έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά, ή μπορεί και να είναι η δεύτερη φορά μέσα στην ίδια μέρα. Όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις, μπορείς να είσαι σίγουρος πως οι παρακάτω σκέψεις θα περάσουν κάποια στιγμή απ’ το κεφάλι σου.

Όπως είναι λογικό, τα πράγματα γίνονται παράξενα. Για το αντρικό μυαλό μιλάμε, άλλωστε.

Κάνω κάτι λάθος; Δεν νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το χέρι μου είναι καλά εκεί;

Μήπως κάνεις εσύ κάτι λάθος; Απλά έχω την αίσθηση ότι κάποιος απ’ τους δυο μας κάνει κάτι λάθος αυτή τη στιγμή, και αν μπορώ να αποφύγω την ευθύνη, θα το κάνω. Το χέρι σου γιατί είναι εκεί;

Το σπίτι μου μυρίζει καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Απλά ελπίζω να μην νιώσει την ανάγκη να ανοίξει την ντουλάπα μου. Ή να κοιτάξει κάτω απ’ το κρεβάτι.

Ελπίζω κι εγώ να μυρίζω καλά. Έκανα ντους το πρωί, αλλά το ανθρώπινο σώμα είναι ένας περίπλοκος μηχανισμός που δημιουργεί πολλές οσμές. Επίσης το περιβάλλον είναι μολυσμένο και υπάρχει το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Πόσα προκαταρκτικά είναι αρκετά προκαταρκτικά; Θα ήθελα να ξεκινήσω να κάνω σεξ, παρακαλώ.

Μήπως το σκέφτομαι υπερβολικά; Υποτίθεται πως η χαρά στο σεξ είναι να μην σκέφτεσαι. Να αφήνεις το κορμί σου να χάνεται, να το νιώθεις να αιωρείται σε μια δίνη απόλαυσης. Αυτός που ξεκίνησε αυτή τη φήμη μάλλον δεν είχε δοκιμάσει ποτέ να κάνει όντως σεξ.

Πρέπει να φανώ κουλ τώρα. *του παίρνει ενάμισι λεπτό να ξεκουμπώσει το σουτιέν* Τέλεια.

Είμαι σίγουρος ότι το πρόσωπό μου φαίνεται περίεργο. Όλοι ξέρουν πως το αντρικό πρόσωπο φαίνεται περίεργο πάνω στο σεξ. Γι’ αυτό δεν δείχνουν ποτέ το πρόσωπο του ηθοποιού στις τσόντες. Κι επίσης επειδή κανείς δεν ενδιαφέρεται να δει το πρόσωπο του ηθοποιού, υποθέτω.

Φαίνεται περίεργο το πουλί μου; Εγώ το αγαπάω. Αλλά αυτή δεν είναι εγώ. Δεν ξέρω τι έχει δει στη ζωή της. Μπορεί ο πρώην της να ήταν πορνοστάρ. Από την άλλη, μένουμε στην Ελλάδα, άρα το Έλληνας πορνοστάρ δεν μου λέει και πολλά.

Τώρα που τελειώσαμε τι πρέπει να κάνω; Δεν θα κοιμηθώ. Δεν θα κοιμηθώ, δεν θα κοιμηθώ. Θέλω να κοιμηθώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v