Οι καλύτερες συμβουλές για 69 από τέσσερις πορνοστάρ

Δοκιμάσατε να κάνετε 69 και δεν σας πέτυχε; Δεν είστε οι μόνοι. Ευτυχώς, έχουμε τις καλύτερες συμβουλές, από τέσσερις… ειδικούς!
Οι καλύτερες συμβουλές για 69 από τέσσερις πορνοστάρ
Αν έχετε δοκιμάσει την διαβόητη στάση 69 και τα βρήκατε σκούρα… μάλλον δεν είστε οι μόνοι. Οι περισσότεροι που θα την δοκιμάσουν καταλήγουν ξαπλωμένοι σε μια άβολη στάση, με τα γεννητικά όργανα του συντρόφου τους (σχεδόν) κοντά στο πρόσωπό τους—η κατάσταση μπορεί να γίνει άτσαλη. Για να μην τα κάνουμε μαντάρα, λοιπόν, τέσσερις πορνοστάρ μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, για να απολαύσουμε πραγματικά το 69…

1. Αν είσαι από κάτω, βάλε ένα μαξιλάρι κάτω απ’ τα οπίσθια κι ένα κάτω απ’ το κεφάλι
Η πορνοστάρ Julia Ann είχε να δηλώσει πως ένα μαξιλάρι κάτω από τα οπίσθια θα βοηθήσει το άτομο που είναι από πάνω να έχει πιο εύκολη πρόσβαση, αλλά και πως το μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι θα βοηθήσει το κάτω άτομο να φτάσει στα γεννητικά όργανα του άλλου πιο εύκολα. Επίσης, οτιδήποτε κάνει το σεξ πιο άνετο, είναι καλό.

2. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το κάνεις
Σίγουρα, όταν σκεφτόμαστε την στάση αυτή, φανταζόμαστε το ένα άτομο πάνω από το άλλο, αλλά η Julia Ann έχει να πει πως είναι καλύτερο όταν και οι δύο σύντροφοι είναι ξαπλωμένοι στο πλάι. Ξεκινήστε από την παραδοσιακή στάση, μέχρι να αισθανθείτε άνετα, και έπειτα γυρίστε στο πλάι. Θα είστε και οι δύο πιο χαλαροί, και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

3. Αν είσαι από πάνω, δείξε του τι θες
Η Tanya Tate συμβουλεύει πως όταν είσαι από πάνω, έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία να του δείξεις πώς ακριβώς θέλεις να σε γλείψει: απλά κουνήσου με τον τρόπο που θα ήθελες να τρέξει η γλώσσα του πάνω σου. Καθοδήγησε το στόμα του στο σημείο που θες.

4. Γυναίκα + Άντρας = Γυναίκα από πάνω
Η πορνοστάρ Angela White λέει το εξής: Αν είσαι γυναίκα και κάνεις 69 με άλλη γυναίκα, είναι πιο βολικό να το κάνεις στο πλάι. Από την άλλη πλευρά, αν το κάνεις με άντρα, είναι καλύτερο να είσαι από πάνω, καθώς αυτό σου δίνει απόλυτο έλεγχο στο πόσο βαθιά μπορείς να πάρεις το πέος του.

5. Μια ο ένας, μια ο άλλος
Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα του 69 είναι πως ο ηδονή του να σου κάνουν στοματικό μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή από το να κάνεις κι εσύ εξίσου καλό στοματικό. Γι’ αυτό η Asa Akira προτείνει το εξής: μην το κάνετε ταυτόχρονα. Κάντε στοματικό ο ένας στον άλλο με την σειρά, μέχρι να κοντεύει ο/η σύντροφός σας να τελειώσει, κι έπειτα σταματήστε και απολαύστε το εσείς. Συνεχίστε να το κάνετε μέχρι και οι δύο να μην αντέχετε άλλο.

Πηγή: Cosmopolitan.com

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v