Τι να κάνω για να τον ανάψω;

Τον φέρατε ένα βήμα πριν το κρεβάτι και είναι πιο κρύος και από παγετό; Δείτε πώς θα τον ανάψετε στο πι και φι.
Τι να κάνω για να τον ανάψω;
Πιθανώς να πιστεύετε ότι το να εξιτάρετε έναν άντρα και να τον κάνετε να σας θέλει εδώ και τώρα είναι δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι και τόσο όσο νομίζατε. Δείτε πώς θα τα καταφέρετε μέσα από επτά απλά και… ανεβαστικά βήματα.

Αυτιά είναι                                                                        

Ο λοβός του αυτιού – και όχι το εσωτερικό του – είναι από τις πλέον ερωτογενείς του ζώνες. Μιλήστε του ψιθυριστά στο αυτί και «παίξτε» με τη γλώσσα σας το συγκεκριμένο σημείο. Το δάγκωμα επίσης πιάνει, σε πιο «άγριες» καταστάσεις.

Δαχτυλοδειχτούμενος

Έτερη ερωτογενής ζώνη είναι τα δάχτυλα. Όχι τόσο για την αίσθηση αυτή καθ’εαυτή, όσο για το… υπονοούμενο της κίνησης όταν τα βάζετε στο στόμα σας και τα γλείφετε. Εντάξει, δεν χρειάζεται να περιγράψουμε παραπάνω.

Κάνε «αααα»

Ωραία τα παραπάνω, όμως το άλφα και το ωμέγα για να τον φέρετε σε σημείο… βρασμού είναι να τον «πάρετε» στο στόμα σας. Απαραίτητα tips για αυτό: κρατάτε οπτική επαφή, πιέζετε – ρουφάτε τη βάλανο, ενίοτε «παίζετε» με τους δύο… φίλους του. Απλά τα πράγματα.

Έχετε 1 νέο μήνυμα

Δεν αφορά το σεξ αυτό καθ’εαυτό, όμως ένα πρόστυχο μήνυμα μπορεί να… κάνει τη δουλειά και να του βάλει στο μυαλό ιδέες. Το περιεχόμενό του το αφήνουμε πάνω σας (ή κάτω σας): από γυμνές φωτογραφίες μέχρι «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες, όλα παίζουν ανάλογα με τον χαρακτήρα του. Κρίνετε και επιλέγετε.

Κάντε λίγο θόρυβο

Το μεγαλύτερο παράπονο τον ανδρών στο κρεβάτι – και στα προκαταρκτικά- είναι ότι συνήθως οι γυναίκες τηρούν σιγή ιχθύος. Λάθος. Αναστενάξτε, φωνάξτε ή ανασάνετε βαθιά κατά την διάρκεια ή πριν. Οι άνδρες τρελαίνονται για ακουστικά ερεθίσματα.

Μωρέ να… Δεν ξέρω…

Ένα πράγμα που ανάβει φουλ τους άντρες είναι ο… παρθενικός χαρακτήρας των γυναικών. Παίξτε το αθώα και ντροπαλή – μέχρι κάποιο σημείο, μην τον ξενερώσετε κιόλας – και θα διαπιστώσετε σύντομα ότι αυτός ο «ρόλος» τον ανάβει.

Εγώ.

Οι άνδρες εξιτάρονται όταν τονώνεται το «εγώ» τους. Ναι, εντάξει αυτό σημαίνει ότι είναι εγωιστές, αλλά και ποιος δεν είναι λίγο τη σήμερον ημέρα; Σε κάθε περίπτωση, αν καταφέρετε να τονώσετε το «εγώ» τους είναι σίγουρο ότι τους έχετε ρίξει. Κομπλιμέντα για το μέγεθος, τη δύναμη, το ωραίο σώμα προσθέτουν έξτρα πόντους.

 
Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v