Πώς να κρύψω την κοιλιά μου στο σεξ;

Η κοιλιά. Το μέρος του σώματος που – δυστυχώς – δημιουργεί στους περισσότερους από εμάς ανασφάλεια. Τι θα κάνουμε μαζί της;
Πώς να κρύψω την κοιλιά μου στο σεξ;
Ναι, θα το πούμε. Δεν είμαστε και πολλοί οι άνθρωποι που έχουμε επίπεδο στομάχι ή φέτες κοιλιακούς. Μπορεί να έχουμε απλά λίγα παραπανίσια κιλά, να έχουμε… ξεχάσει το γυμναστήριο, ή απλά να είμαστε πρησμένοι. Όλοι έχουμε τις μέρες μας που δεν νιώθουμε καθόλου σέξι, και όλη αυτή η αρνητικότητα συνήθως εστιάζεται στην κοιλιά μας. Προφανώς, ξέρουμε πως είμαστε εκπληκτικά σεξουαλικά πλάσματα, και πως πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας ακόμα και με τα μικρά, ασήμαντά μας ελαττώματα, αλλά... μερικές φορές απλά δεν σε θέλει! Τι κάνεις τότε;

Ας δούμε μερικά κολπάκια, λοιπόν, που θα σε βοηθήσουν να τραβήξεις την προσοχή μακριά από την κοιλιά σου.

*Φόρεσε κάτι σέξι
Ειδικά για τις μέρες που η ψυχολογία σου είναι στα κάτω της, ένα σέξι εσώρουχο ή ένα νεγκλιζέ θα σε κάνει να νιώσεις αυτόματα πιο σέξι, και θα καλύψει όλες τις περιοχές που δεν θες να δείξεις.

*Παράδωσέ του τον έλεγχο
Όταν βρίσκεται από πάνω σου, ζήτησέ του (ή, για κάτι πιο kinky, ικέτευσε) να πιάσει τα χέρια σου και να τα κρατήσει πάνω από το κεφάλι σου. Αυτή η μικρή κίνηση κάνει μεγάλες αλλαγές: με τα χέρια σου τεντωμένα, όλο το σώμα σου θα ακολουθήσει. Άσε που μπορεί ο έλεγχος να τον εξιτάρει ακόμα πιο πολύ και να ανακαλύψετε ένα τέλειο νέο παιχνίδι.

Ποιες στάσεις βοηθούν;

Ιεραποστολικό: Η πλέον κλασική είναι και η καλύτερη. Απλά αφήνεις την βαρύτητα να… κάνει την δουλειά της, και το σώμα σου θα φαίνεται αυτόματα πιο λεπτό. Άσε που, όταν είναι από πάνω σου, δεν θα κοιτάει την κοιλιά σου, αλλά το πρόσωπό σου, και η εμπειρία μπορεί να γίνει ακόμα πιο έντονη!

Στα τέσσερα: Εκτός του ότι δεν υπάρχει άντρας που να μην λατρεύει αυτή τη στάση, άρα ξέρεις από την αρχή ότι θα τον έχεις τρελάνει που το πρότεινες, μπορείς να… σκύψεις όσο περισσότερο μπορείς, να σηκώσεις τα οπίσθιά σου, δίνοντάς του μια υπέροχη θέα.

Ανάποδη καουμπόισσα: Ξαπλωμένος αυτός, τον καβαλάς εσύ—αλλά ανάποδα. Άλλη μια στάση που λατρεύουν οι άντρες, αναλαμβάνεις τα ηνία και τον αφήνεις να απολαύσει αυτά που του προσφέρεις. Δηλαδή, μια τέλεια θέα με την πλάτη και τα οπίσθιά σου.

Κάτι όμως που δεν πρέπει να ξεχνάς: σε θεωρεί σέξι και όμορφη, άσχετα από την κοιλιά σου, ή όποιο άλλο ελάττωμα πιστεύεις ότι έχεις. Καταλαβαίνουμε πως θα υπάρξουν μέρες που θα νιώθεις ότι θέλεις να κρύψεις όσα περισσότερα μπορείς, αλλά εμείς θα σου πούμε πως δεν χρειάζεται να σκας. Απλά απόλαυσε το σεξ, και τον εαυτό σου!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v