10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τις στύσεις

Δέκα πληροφορίες που δεν γνωρίζατε, δεν είχατε ποτέ αναρωτηθεί – και ίσως δεν είχατε ανάγκη να μάθετε – για τις στύσεις.
10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τις στύσεις

Στύση. Όλοι έχουμε βιώσει μία, ή έχουμε δει μία. Οι κάτοχοι πέους έχουν αρκετές φορές καθημερινά. Κι αυτό είναι μόνο ένα από τα γεγονότα που έχουμε συλλέξει για αυτό το σκληρό κομμάτι της καθημερινότητας.

1. Υπάρχουν τρία είδη στύσης
Επιστήμονες που υποθέτουμε ότι μελέτησαν μια μεγάλη γκάμα οργάνων κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι στύσεις χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Τις ψυχογενείς (αυτές που προκύπτουν από μια σέξι φαντασιώση – ο ορισμός του σέξι ποικίλλει ανάλογα με τον εγκέφαλο), τις ρεφλεξογενείς (αυτές που συμβαίνουν όταν κάτι αγγίξει το πέος και το πέος αποφασίζει να κάνει κάτι γι’ αυτό) και τις νυχτερινές (αυτές που συμβαίνουν στον ύπνο και αποτελούν ενόχληση στο ξύπνημα).

2. Τρία σφηνάκια
Για να υπάρξει στύση, το πέος πρέπει να γεμίσει με αίμα, και αυτό το αίμα υπολογίζεται γύρω στα 130 ml, τρία περίπου σφηνάκια δηλαδή. Αν, όμως, πιείτε τρία σφηνάκια αλκοόλ από πριν, μάλλον θα δυσκολευτείτε.

3. Έντεκα ολόκληρες στύσεις
Ο μέσος άντρας θα νιώσει το παντελόνι του να τραβιέται πάνω-κάτω έντεκα φορές την ημέρα. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το νούμερο μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες με υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο, βέβαια.

4. Εμβρυακές στύσεις
Τα αρσενικά έμβρυα ξεκινούν να έχουν στύσεις από το τρίτο τρίμηνο εγκυμοσύνης και μετά. Ξέρουμε ότι αυτό δεν ήταν κάτι που χρειαζόταν να μάθετε, αλλά ο σκοπός αυτού του κειμένου είναι να μεταδώσει γνώσεις.

5. Δεν ραγίζουν μόνο οι καρδιές
Συμβαίνει (ευτυχώς) σπάνια, και συμβαίνει συνήθως κατά την διάρκεια άγριου σεξ, και συνήθως όταν ο άντρας βρίσκεται από κάτω. Τα αιμοφόρα αγγεία μέσα στο πέος σπάνε, το πέος πρήζεται και γίνεται μωβ και βγαίνει εκτός παιχνιδιού για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

6. Η ντροπή του κρεμασμένου
Όταν κάποιος πεθαίνει από κρέμασμα, το αίμα πέφτει προς τα κάτω. Μια ποσότητα συσσωρεύεται στο πέος. Αυτό προκαλεί την στύση του νεκρού, η οποία θα ήταν πολύ ντροπιαστική, αν ο κάτοχός της δεν είχε ήδη εγκαταλείψει αυτόν τον κόσμο.

7. Μην είσαι τόσο επιφανειακός
Το πέος σας είναι μεγαλύτερο απ’ ό,τι νόμιζατε. Γιατί; Επειδή σχεδόν το μισό βρίσκεται κρυμμένο μέσα στο σώμα. Μπορείτε να το αγγίξετε όταν – ενώ είστε ήδη διεγερμένοι – ψαχουλέψετε το περίνεό σας. Δυστυχώς, αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να λέτε ψέματα όταν είναι να βγάλετε τα ρούχα σας μπροστά σε κάποιο άλλο άτομο.

8. I touch myself
Αν ένας άντρας σταματήσει να αυνανίζεται για μερικές μέρες, η ροή του αίματος προς το πέος του θα είναι πολύ καλύτερη… συνεπώς και η στύση του.

9. Στύση μακράς διαρκείας
Υπερβολικά μακράς, για να είμαστε ειλικρινείς. Ο πριαπισμός είναι μια πάθηση που προκαλεί στύσεις διάρκειας μέχρι και τεσσάρων ωρών. Και, σίγουρα, κάποιος που πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να νιώθει πως αυτό είναι θετικό, αλλά δεν θα ‘πρεπε. Είναι εξαιρετικά επίπονο.

10. Το είναι και το φαίνεσθαι
Ανεξαρτήτων σχήματος, κλίσης και καμπυλότητας, υπάρχουν δύο είδη πέους: αυτά που όταν σκληραίνουν μεγαλώνουν θεαματικά, και αυτά που είναι ήδη μεγάλα και απλά… σφίγγονται. Έρευνες έχουν καταλήξει πως το μέσο πέος μικρού προς μεσαίου μεγέθους θα αυξηθεί σε μήκος κατά 86%, ενώ τα ήδη μεγάλα πέη δεν θα τεντωθούν περισσότερο από 47%. Κάποιοι θα το αποκαλούσαν δικαιοσύνη.

Θ.Δ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v