Πόσοι Έλληνες κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Κάνουν οι Έλληνες σεξ από το πρώτο ραντεβού; Και σε ποια περιοχή βλέπουμε την μεγαλύτερη… προθυμία;
Πόσοι Έλληνες κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού;
Πόσο πρόθυμοι είναι οι Έλληνες να πέσουν στο κρεβάτι (ή στο πάτωμα, ή στο τραπέζι, ή οπουδήποτε) έπειτα από ένα μόνο ραντεβού; Η ελληνική πλατφόρμα για online dating, BlindChat, ή καλύτερα οι χρήστες της, απαντούν σ’ αυτό το ερώτημα. Ναι ή όχι; Τα αποτελέσματα κυμαίνονται από τα ευκόλως εννοούμενα, μέχρι και τα πιο… απρόσμενα.

Ας βγάλουμε πρώτα το πιο αναμενόμενο απ’ την μέση: από τους σχεδόν 39.000 χρήστες που απάντησαν, το 86% των ανδρών απάντησε πως ναι, θα έκανε σεξ από το πρώτο ραντεβού. Αυτό, βέβαια, σημαίνει πως ένας στους δέκα άντρες προτιμά να περιμένει για να σιγουρευτεί. Κι αν για τους άντρες λίγο-πολύ ήμασταν σίγουροι, ισχύει το ανάποδο κλισέ για τις γυναίκες;

Οι απαντήσεις των γυναικών, λοιπόν, ήταν μοιρασμένες σχεδόν 50 – 50, με το «ναι» να προηγείται ελάχιστα. Τα αποτελέσματα, όμως, δεν σταματούν εκεί. Βλέπουμε, επίσης, ποιες περιοχές της Ελλάδας είναι πιο… ανοιχτές ή αρνητικές στην ιδέα του σεξ από το πρώτο ραντεβού.

Για τους άντρες της Πελοποννήσου, το σεξ φαίνεται πως πρέπει να ακολουθήσει ένα πιο συναισθηματικό δέσιμο, με το 22% των αντρών να δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν το κάνει από το πρώτο βράδυ, με την Κρήτη και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη να ακολουθούν με 15%. Σίγουρα, αυτά τα νούμερα δεν είναι εξωφρενικά υψηλά, αλλά είναι αρκετά μεγάλα για να σπάσουν κάπως το στερεότυπο ότι το μόνο πράγμα που έχουν οι άντρες στο μυαλό τους είναι το σεξ.

Όσον αφορά τις γυναίκες, στην Δυτική Μακεδονία βλέπουμε ένα θεαματικό 70% να δηλώνει εντάξει με το σεξ από το πρώτο ραντεβού. Ακολουθούν οι γυναίκες από την Θεσσαλία, με δεκατρείς ποσοστιαίες μονάδες διαφορά. Πού ακούσαμε τα περισσότερα «όχι»; Στην λεβεντογέννα Κρήτη, όπου 2 στις 3 γυναίκες δεν πρόκειται να κάνουν σεξ από την πρώτη βραδιά, ενώ ακολουθεί η Στερεά Ελλάδα με 43%.

Τα συμπεράσματα από αυτή την έρευνα… δικά σας. Πιστεύετε ότι η προθυμία στο σεξ έχει να κάνει με τον τόπο καταγωγής; Το σίγουρο είναι – για άλλη μια φορά – ότι σιγά-σιγά η εικόνα που θέλει τον άντρα κυνηγό και την γυναίκα σεμνή δεσποσύνη καταρρίπτεται. Κι αυτό είναι καλά νέα για όλους, το σεξ δεν είναι ντροπή!

Πηγή: BlindChat
Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v