10 πράγματα που δεν θέλετε να ξέρετε για το σεξ

Σοκαριστικές, τρομακτικές, ή απλώς κάπως περίεργες, ιδού δέκα πληροφορίες για το σεξ που δεν θα μοιραζόσασταν στο πρώτο ραντεβού.
10 πράγματα που δεν θέλετε να ξέρετε για το σεξ
Ναι, ξέρουμε, έχετε βαρεθεί να διαβάζετε λίστες με sex facts, και έχετε αποστηθίσει όλες τις περίεργες λέξεις με αρχαιοελληνική ρίζα που τελειώνουν σε –philia και σημαίνουν κατά κανόνα άλλο ένα ασυνήθιστο βίτσιο. Τις πληροφορίες που ακολουθούν, όμως, βάζουμε στοίχημα ότι δεν τις έχετε ξανακούσει. Κάποιες από αυτές είναι περίεργες, κάποιες λίγο τρομακτικές, κάποιες κατά τι αηδιαστικές. Όλες όμως έχουν τη δική τους γοητεία –και γίνονται εξαιρετικά “conversation starters” που λέμε και στην Αγγλία.

Ένα στα δέκα μωρά που γεννιούνται στην Ευρώπη το συνέλαβαν επάνω σε κρεβάτι ΙΚΕΑ.

Η βρετανική αντικατασκοπεία σταμάτησε κάποια στιγμή να χρησιμοποιεί σπέρμα ως αόρατο μελάνι, λόγω της μυρωδιάς που το πρόδιδε όταν πάλιωνε.

Κάθε δευτερόλεπτο, πωλούνται στον πλανήτη επτά Viagra. Κάθε δευτερόλεπτο.

Η γερμανική λέξη για το αντισυλληπτικό είναι Schwangerschaftsverhütungsmittel. Μέχρι να το ξεστομίσεις, είναι πια πολύ αργά.

Το πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις βιβλίο τον 15ο αιώνα ήταν μια ερωτική (ερωτική, όχι αισθηματική) νουβέλα που λεγόταν «Ιστορία Δύο Εραστών». Την είχε γράψει ο άνθρωπος που αργότερα θα γινόταν ο Πάπας Πίος Β’.

Ο μέσος άνδρας παράγει σε δύο εβδομάδες ποσότητα σπέρματος αρκετή για να αφήσει έγκυες όλες τις γόνιμες γυναίκες του πλανήτη. Ναι, όλες.

Το 2008, αρχαιολόγοι στην Κύπρο ανακάλυψαν χαραγμένη επάνω σε πλάκα μολύβδου μια κατάρα του 7ου αιώνα, που έλεγε «είθε να πονάει το πέος σου όταν κάνεις έρωτα». Κανείς δεν ξέρει ποιος την έγραψε, ή γιατί.

Η κοπέλα του ιδρυτή του Match.com, Gary Kremen, τον άφησε… για κάποιον που γνώρισε στο Match.com.

Υπάρχει λέξη για την περίεργη αυτή αίσθηση ότι κάποιος σε γδύνει νοητά –λέγεται γυμνοφορία.

Ένας θηλυκός χιμπαντζής σε οίστρο έχει την δύναμη έξι ενήλικων ανδρών.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v