34 πράγματα που δεν ξέρατε για το σεξ

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του σεξ, το μεγαλύτερο πέος σε στύση, η πρώτη ταινία πορνό που γυρίστηκε ποτέ, και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το σεξ.
34 πράγματα που δεν ξέρατε για το σεξ
Αν έπρεπε να μαντέψετε, ποιος λαός θα λέγατε ότι (δηλώνει πως) κάνει το περισσότερο σεξ; Υπάρχει ή όχι σοβαρή και επιστημονικά αποδεδειγμένη πιθανότητα να μη… θυμάστε το όνομά σας μετά το σεξ; Και πότε γυρίστηκε το πρώτο πορνό; Αυτές και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες συγκεντρώνουμε παρακάτω, για την περίπτωση που τύχει να ερωτηθείτε σε ένα επιτραπέζιο γνώσεων, ή θέλετε να… σπάσετε τον πάγο σε ένα πρώτο ραντεβού. Αποστηθίστε υπεύθυνα.

Μια τυχαία μέρα, «συμβαίνουν» τουλάχιστον 100 εκατομμύρια σεξουαλικές συνευρέσεις ανά τον κόσμο. Με άλλα λόγια, περί τα 65.000 ζευγάρια κάνουν σεξ τη στιγμή που εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές.

Έρευνες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που βοηθούν με τις δουλειές του σπιτιού κάνουν 50% περισσότερο σεξ από εκείνους που δεν ασχολούνται.

Η αγαλματοφιλία (ναι, agalmatophilia στα αγγλικά) είναι η σεξουαλική έλξη από αγάλματα ή κούκλες βιτρίνας.

Σύμφωνα με έρευνα, το μέγιστο των οργασμών που μπορεί να έχει μια γυναίκα σε μία ώρα είναι 134. Για έναν άνδρα, το αντίστοιχο νούμερο είναι μόλις 16.

Η πλήρης αποχή από το σεξ μπορεί να προκαλέσει συρρίκνωση του μεγέθους του πέους.

Η ρωσίδα Tatyana Kozhevnikova κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ άρσης βαρών με τους κολπικούς μύες της. Αν αναρωτιέστε, αυτό ανέρχεται σε 14 κιλά!

Οι πρωτεΐνες που περιέχει το σπέρμα τού δίνουν αντιρυτιδικές ιδιότητες.

Απ’ όλα τα έθνη του κόσμου, οι Έλληνες λέμε ότι κάνουμε το περισσότερο σεξ (το 87% απαντά σε έρευνες ότι κάνει σεξ μία φορά την εβδομάδα). Ναι, αλήθεια, το γράφει και η Huffington Post.

Περίπου μία στις πενήντα γυναίκες έχει μία τρίτη θηλή.

Το 1% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μέσω ερεθισμού των θηλών και μόνο.

Ο μέσος γυναικείος οργασμός διαρκεί 20 δευτερόλεπτα.

Η χρήση δύο προφυλακτικών ταυτόχρονα δεν παρέχει περισσότερη προστασία από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Για την ακρίβεια, αυξάνει την πιθανότητα σπασίματος των προφυλακτικών, λόγω της τριβής.

Η πορνεία είναι νόμιμη στις περισσότερες χώρες, περιλαμβανομένου του θεοκρατικού κράτους του Ιράν, όπου μπορεί κανείς να «νοικιάσει» μία «προσωρινή σύζυγο» για λίγες ώρες. Είναι, όμως, έγκλημα το να βοηθήσεις ή να εξαναγκάσεις μια γυναίκα στην πορνεία, όπως και το να ανοίξεις οίκο ανοχής. Έγκλημα που τιμωρείται με τη θανατική ποινή, για να ακριβολογούμε.

Σύμφωνα με έρευνα του 2012, το 60% των Βρετανών κάνουν σεξ με τα φώτα σβηστά.

Ο εφευρέτης των Kellogg’s Corn Flakes ήταν ένας φανατικός πολέμιος του αυνανισμού, που πίστευε ότι η υγιεινή διατροφή μειώνει τις σεξουαλικές σκέψεις.

Σύμφωνα με το site OnePoll.com, που διενεργεί δημοσκοπήσεις σε όλο τον κόσμο, οι Ισπανοί, οι Βραζιλιάνοι και οι Ιταλοί θεωρούνται από τις γυναίκες οι καλύτεροι εραστές παγκοσμίως.

Το 12% των γυναικών χρησιμοποιούν το κινητό τους αμέσως μετά το σεξ.

Οι strippers βγάζουν περισσότερα λεφτά τις ημέρες της ωορρηξίας τους –πιθανώς λόγω της αύξησης των φερομόνων, η μυρωδιά των οποίων δημιουργεί σεξουαλική διέγερση, λένε οι επιστήμονες.

Στην αρχαία Κίνα, θεωρούσαν ότι το να πίνεις υδράργυρο ή μόλυβδο μετά το σεξ απέτρεπε την εγκυμοσύνη. Και κατά μία έννοια είχαν δίκιο, αφού συνήθως προκαλούσε είτε την στειρότητα είτε τον θάνατο.

Οι άνδρες είναι γενετικά «προγραμματισμένοι» να έλκονται από χαρακτηριστικά του γυναικείου σώματος που υποδηλώνουν γονιμότητα: μεγάλο στήθος, λεπτή μέση και «γεμάτη» (αυτό που λέμε μεσογειακή) λεκάνη.

Το μεγαλύτερο μέγεθος πέους σε στύση που έχει καταγραφεί ποτέ είναι 34,29 εκατοστά. Ανήκει στον bisexual νεοϋρκέζο ηθοποιό και οικοδεσπότη talk show, Jonah Cardeli Falcon.

Το Viagra αρχικά δημιουργήθηκε ως φάρμακο για την υψηλή αρτηριακή πίεση. Τα αποτελέσματά του δεν ήταν τα επιθυμητά, αλλά εκεί που η Pfizer ετοιμαζόταν να το αποσύρει πρόσεξε μια παρενέργεια… για την οποία το λάνσαρε τελικά στην αγορά το 1996.

Η πρώτη ταινία πορνό κυκλοφόρησε το 1896 –τέσσερα μόλις χρόνια μετά την εφεύρεση του κινηματογράφου από τους αδελφούς Λιμιέρ.

Μόλις το 15% των ανδρών παγκοσμίως ξεπερνούν σε μέγεθος πέους σε στύση τα 17,78 εκατοστά.

Η μέση ταχύτητα της εκσπερμάτωσης είναι 45 χιλιόμετρα την ώρα.

Το 73% των γυναικών που ρωτήθηκαν παγκοσμίως απάντησαν ότι έχουν κάνει τουλάχιστον ένα one night stand.

Τα θηλυκά κουνάβια πεθαίνουν αν δεν κάνουν σεξ για ένα χρόνο.

Το Εθνικό Γραφείο Οικονομικών Ερευνών των ΗΠΑ κατέληξε μετά από έρευνες στο συμπέρασμα ότι το συχνό σεξ μας κάνει τόσο ευτυχισμένους όσο το να βγάζαμε 100.000 δολάρια περισσότερα τον χρόνο.

Οι πιθανότητες μιας γυναίκας να φτάσει σε οργασμό αυξάνονται με την ηλικία.

Κατά μέσο όρο, οι 20somethings στον δυτικό κόσμο κάνουν σεξ 112 φορές τον χρόνο.

Το ανδρικό άγγιγμα έχει τριπλάσια επίδραση στην αύξηση της θερμοκρασίας στο σώμα μιας γυναίκας, σε σχέση με το γυναικείο.

Υπάρχει όντως η πιθανότητα ένας σεξουαλικός παρτενέρ να σας κάνει να «τα χάσετε». Λέγεται παροδική αμνησία, και συμβαίνει πολλές φορές μετά από άγριο σεξ.

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες επικεντρώνουν τις φαντασιώσεις τους περισσότερο στην ευχαρίστηση της παρτενέρ σε σχέση με τις γυναίκες –που επικεντρώνονται περισσότερο στη δική τους ευχαρίστηση.

Το 46% των ερωτηθέντων Αμερικανών πιστεύουν ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να συναντήσουν έναν Γέτι απ’ ότι να φτάσουν σε ταυτόχρονο οργασμό με έναν παρτενέρ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v