Απίστευτα ρεκόρ που σχετίζονται με το σεξ

Πόσους οργασμούς μπορεί να έχει μια γυναίκα μέσα σε μια ώρα και πόσους ένας άνδρας; Τα νούμερα είναι σχεδόν εξίσου εντυπωσιακά με τη διαφορά μεταξύ τους.
Απίστευτα ρεκόρ που σχετίζονται με το σεξ
Αν ήμασταν από εκείνα τα site, θα βάζαμε τίτλο «δεν θα πιστεύετε πόσους οργασμούς είχε αυτή η γυναίκα μέσα σε μία ώρα!!!!». Χαιρόμαστε που δεν χρειάστηκες το bait για να κάνεις το click, και περνάμε απευθείας στα ενδιαφέροντα, χωρίς άλλες εισαγωγές.

Το παγκόσμιο ρεκόρ περισσότερων οργασμών το κατέχει γυναίκα από την Καλιφόρνια, η οποία είχε 134 οργασμούς μέσα σε μία ώρα.

Το αντίστοιχο ρεκόρ ανδρικών οργασμών σε μία ώρα είναι μόλις 16. Άδικη ζωή, ναι.

Η μεγαλύτερη διάρκεια γυναικείου οργασμού που καταγράφηκε ποτέ είναι 45 δευτερόλεπτα, με 25 ξεχωριστές συσπάσεις. Το συγκεκριμένο ρεκόρ είναι παλιό, καταγράφηκε το μακρινό 1966. Ευκαιρία να δοκιμάσεις να το σπάσεις.

Το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε διάρκεια αυνανισμού το κατέχει από το 2009 ο Masanobu Sato, ο οποίος στο ετήσιο Masturbate-a-thon του Σαν Φρανσίσκο αυνανίστηκε για εννέα ώρες και 33 λεπτά.

Τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ σε ένα 24ωρο τους είχε η πορνοστάρ Lisa Sparks σε ένα event στη Βαρσοβία, όπου έκανε σεξ με 919 διαφορετικούς άνδρες.

Το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί διήρκεσε 58 ώρες, 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Καταγράφηκε το 2013, σε έναν διαγωνισμό στην Ταϊλάνδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν οι Ταϊλανδοί Ekkachai Tiranarat και Laksana Tiranarat.

Το 2010, η Clara Meadmore από τη Βρετανία γιόρτασε τα 107α γενέθλια της, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι το μυστικό της μακροζωίας είναι… η αποχή από το σεξ. Πέθανε παρθένα, ένα χρόνο αργότερα.

Το μεγαλύτερο όργιο που διοργανώθηκε ποτέ ήταν το 2006 στην Ιαπωνία. Συμμετείχαν 500 άτομα.

Ξέρεις τι είναι το queef; Αυτό που συμβαίνει όταν παγιδεύεται αέρας στον κόλπο και βγαίνει με έναν ήχο που εύκολα θα μπέρδευες με κλανιά. Και ναι, υπάρχει ρεκόρ και για αυτό: 93 μέσα σε ένα μόνο λεπτό –ή τρία το δευτερόλεπτο, κατά μέσο όρο.

Σου παραπονέθηκαν ποτέ οι γείτονες ότι ακούγεσαι πολύ όταν κάνεις σεξ; Ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη δέχτηκε (ή για την ακρίβεια, η Αστυνομία δέχτηκε, για λογαριασμό τους) 311 διαφορετικά παράπονα, καθώς ακούστηκαν σε έξι διαφορετικούς ορόφους του κτιρίου τους.

To 2009, η ρωσίδα γυμνάστρια Tatyana Kozhevnikova σήκωσε με τους μυς του κόλπου της ένα kettlebell βάρους 14 κιλών.

Το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο αυτή τη στιγμή το έχει ο 52χρονος Μεξικανός Roberto Esquivel Cabrera. Είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 48 εκατοστά –ο ίδιος δεν είναι πολύ χαρούμενος με το ρεκόρ του, γιατί όπως λέει οι γυναίκες φοβούνται να κάνουν σεξ μαζί του. 

Το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε διάρκεια συνουσίας αμφισβητείται έντονα, πάντως φέρεται να το κατέχει από το 2013 άνδρας από τη Νιγηρία, ο οποίος κατέγραψε με την παρτενέρ του 15 ώρες, 7 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα συνεχόμενου σεξ. 

Πόσα παιδιά θα έλεγες πως είναι ανθρωπίνως δυνατό να κάνεις; Η Valentina Vassilyeva στη Ρωσία του 18ου αιώνα γέννησε 69: 16 ζευγάρια διδύμων, 7 φορές τρίδυμα, 4 φορές τετράδυμα και αρκετά παιδιά που γεννήθηκαν… μονά.

Και αν νομίζεις ότι αυτό είναι ζήτημα εποχής: Η Leontina Albina που ζει σήμερα στο San Antonio της Χιλής έχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε 64 παιδιά.

Έξτρα μπόνους: Το πρώτο ζευγάρι που είδαμε ποτέ στην τηλεόραση μαζί στο κρεβάτι ήταν… ο Φρεντ και η Βίλμα Φλίντστοουν, το μακρινό 1960.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v