Σέξι τρόποι για να ζητάς ενθουσιώδη συναίνεση

Ας μιλήσουμε λίγο για όλες εκείνες τις Kinky φαντασιώσεις που θέλουμε να κάνουμε στο σεξ κι ας μάθουμε τι σημαίνει ενθουσιώδης συναίνεση.
Σέξι τρόποι για να ζητάς ενθουσιώδη συναίνεση
Ο καιρός της καραντίνας, όπως έχει γραφτεί πολλάκις, ενδείκνυται για να δώσουμε λίγο παραπάνω χώρο στις σεξουαλικές μας φαντασιώσεις και να δοκιμάσουμε νέους τρόπους ώστε η σεξουαλική μας ζωή να τραβήξει την ανηφόρα. Φυσικά τις μέρες αυτές που βλέπουν επιτέλους το φως της δημοσιότητας πολλές περιπτώσεις καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης είναι πιο σημαντικό να πούμε, πως όλα τα παραπάνω περί σεξ, μπορούν να τα απολαύσουν αμφότεροι, μόνο αν υπάρχει συναίνεση.

Αν θες τώρα να καταλάβεις τι πάει να πει συναίνεση, δες το τρομερό βίντεο που φτιάξανε κάποιοι θεούληδες από την Κύπρο, που τα περιγράφουν όπως πρέπει.



Μετά από τα εποικοδομητικά αυτά 97 δευτερόλεπτα πάμε στο προκείμενο ώστε να μιλήσουμε για την ενθουσιώδη συναίνεση του τίτλου. Ενθουσιώδης συναίνεση λοιπόν είναι η φάση κατά την οποία όσοι συμμετέχουν στις σεξουαλικές πράξεις είναι τρομερά ενθουσιασμένοι για όσα πρόκειται να συμβούν. Με λίγα λόγια η συμμετοχή σου σε ό,τι σεξουαλικό πρόκειται να συμβεί, είναι αποτέλεσμα ενθουσιώδους συναίνεσης κι όχι πίεσης από τον/ην σύντροφό σου. Η ενθουσιώδης συναίνεση λοιπόν δίνει τη δύναμη στον κάθε συμμετέχοντα να αποφασίσει αν θέλει να κάνει σεξ και να διαλέξει επίσης τον ιδανικό τρόπο.

Αφού εξηγήσαμε τους ορισμούς ας περάσουμε και στο κυρίως πιάτο, παρουσιάζοντας σέξι τρόπους με τους οποίους μπορείς να ζητήσεις ενθουσιώδη συναίνεση.

Σεβάσου τα όρια του/ης

Πρέπει εξαρχής να γνωρίζεις τα ναι και τα όχι του ανθρώπου με τον οποίο θα κάνεις σεξ. Ποια πράγματα θέλει για παράδειγμα και ποια δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί. Υπάρχουν φυσικά και πράγματα που γίνονται ανάλογα τη στιγμή, τον παρτενέρ και τον χώρο. Είναι πολύ σημαντικό ωστόσο να γνωρίζεις και να έχεις συζητήσει μαζί του για τις φαντασιώσεις του. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεις ενθουσιώδη συναίνεση,

Βρες τις σωστές λέξεις

Μην την βγάζεις στο μουγκό. Μίλα με τον/ην ερωτικό/η σου σύντροφο κατά τη διάρκεια του σεξ και πάρε την ενθουσιώδη συναίνεσή του μέσα από τις κατάλληλες ερωτήσεις. Η σωστή χρήση των λέξεων κατά τη διάρκεια του σεξ, όχι μόνο δεν είναι Moodkiller αλλά αντίθετα μπορεί να αποβεί έξτρα ικανοποιητική και για τους δύο, αποσπώντας την ενθουσιώδη συναίνεση του άλλου.

Το sexting σώζει

Πριν πέσεις στο κρεβάτι καλό είναι να προετοιμάσεις το έδαφος κατάλληλα. Τι καλύτερο λοιπόν από το sexting, που θα προετοιμάσει το έδαφος για μια τέρμα διεγερτική κατάσταση. Όσο λοιπόν τιζάρεις τον ερωτικό σου παρτενέρ, μπορείς πιο άνετα να μάθεις πράγματα για τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις και να πάρεις την ενθουσιώδη συναίνεσή του, περνώντας εύκολα από το γραπτό στην πράξη.

Roleplaying αγάπη μου

Tα παιχνίδια ρόλων, είναι μια σίγουρη επιλογή για να πάρει η λίμπιντο την ανιούσα και να φτιαχτεί μια παιχνιδιάρικη κατάσταση στο σεξ. Πέραν αυτού, ωστόσο, είναι κι ένας σέξι τρόπος για να πάρεις την ενθουσιώδη συναίνεση του άλλου, χρησιμοποιώντας τον ρόλο ως κλειδί για να μάθεις, μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει. Έτσι λοιπόν θα περάσεις ακόμη καλύτερα με την «κυρία καθηγήτρια», τη «νοσοκόμα» σου ή τον «κλέφτη» που μπήκε στο σπίτι σου.

Τα παιχνίδια μας φέρνουν πιο κοντά

Η συλλογή με sextoys που περήφανα έχεις αποκτήσει θες κάποια στιγμή να βγάλει τα λεφτά της κι είναι απόλυτα λογικό. Για αυτό λοιπόν μια πρόσκληση σε σεξουαλικό παιχνίδι είναι η καλύτερη λύση για να παρουσιάσεις την πραμάτεια σου στον έτερον ήμισυ. Μην πάει το μυαλό σου σε επίδειξη τάπερ και ξενερώσεις. Με τη σωστή ατμόσφαιρα, το κατάλληλο soundtrack και τις καίριες ερωτήσεις για να εξασφαλίσεις ενθουσιώδη συναίνεση θα περάσεις κι εσύ καλά κι αυτός/η καλύτερα

Πρόσκληση στο «δοκιμαστήριο»

Σίγουρα η επιλογή ρούχων κι εσωρούχων ως παιχνιδιάρικη έκπληξη στον/ην σύντροφό σου είναι κάτι που περίμενες καιρό, όμως μπορεί να φέρει τον άλλο σε δύσκολη θέση πιέζοντας τον να κάνει πράγματα που δεν θέλει. Για αυτό φτιάξε ειδική κατάσταση εντός του χώρου που θα βρεθείτε και δοκίμασε μπροστά του/ης όσα ήθελες να φορέσεις. Δεν θα αργήσεις να πάρεις την ενθουσιώδη συναίνεσή του/ης και να περάσεις στο κυρίως πιάτο!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v