Τι να κάνω όταν είμαι από πάνω;

Καταλαβαίνουμε ότι ντρέπεσαι λίγο όταν είσαι από πάνω, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να κάνεις κάτι. Έχουμε 20 "κάτι" να σου προτείνουμε.
Τι να κάνω όταν είμαι από πάνω;
Μην ανησυχείς, όλες οι γυναίκες νιώθουν κάπως παράξενα όταν καλούνται να πάρουν τα ηνία του σεξ. Και είναι λογικό να νιώθεις κάπως εκτεθειμένη. Μην ανησυχείς, εδώ έχουμε 20 συμβουλές για να τον τρελάνεις.

1. Κράτα του τους καρπούς. Κράτα τον καλά κολλημένο στο κρεβάτι ώστε να μη μπορεί να το κουνήσει ρούπι και να απολαμβάνει τη θέα. Θα ερεθιστεί άμεσα από την πρωτοβουλία σου να πάρεις τα ηνία.

2. Στηρίξου στο στέρνο του. Με τις παλάμες έτσι; Θα είναι και για εσένα πιο εύκολο να ισορροπήσεις και εκείνος θα νιώσει το άγγιγμά σου.

3. Βάλε τα νύχια σου ελάχιστα στο στέρνο του. Δε θέλουμε όμως να αφήσεις σημάδι logo γνωστού ενεργειακού ποτού. Ένα ελαφρύ σέξι γρατζουνισματάκι θέλουμε.

4. Μίλα του βρώμικα. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Ρώτα τον αν του αρέσει αυτό που κάνεις ή πες του ότι σου αρέσει εσένα αυτό που κάνετε. Το dirty talk, αν είναι το σωστό άτομο, θα κυλήσει αβίαστα.

5. Χάιδεψε το στήθος σου. Κράτα το στήθος σου. Κάνε ό,τι κάνει εκείνος στο στήθος σου (όχι μην προσπαθήσεις να το γλείψει). Σίγουρα θα εκτιμηθεί δεόντως.

6. Κι όχι μόνο το στήθος σου. Έχεις και μία κλειτορίδα και η κλειτορίδα σου υπόσχεται σίγουρους οργασμούς. Χάιδεψέ την, θα το απολαύσεις κι εσύ κι εκείνος.

7. Γύρε προς τα πίσω κοιτώντας το ταβάνι. Εννοείται με τα μάτια κλειστά και το στόμα ανοιχτό. Αυτή η κίνηση μεταφράζεται ως «είσαι ο καλύτερος, δεν έχω ξανακάνει πότε στη ζωή μου τέτοιο σεξ»· μόνο που θα sε δει να το απολαμβάνεις τόσο, θα ερεθιστεί.

8. Βίδωσέ το. Όπως κάθεσαι από πάνω του, παρ’ το όλο αριστερά (ή όλο δεξια, ό,τι προτιμάς), χωρίς να αφήσεις το πέος tου να βγει από μέσα sου, κάνε στροφή 180 μοιρών και άφησέ τον να ατενίζει το γλουτιαίο πέλαγος.

9. Σανίδωσέ το. Δε θα πηγαίνεις σαν ελατήριο, αλλά μπορείς για λίγη ώρα να πας με την ταχύτητα που θέλει εκείνος.

10. Και φρέναρέ το. Μόλις νιώσεις ότι δεν πάει άλλο, πάρε τον χρόνο σου. Καν’ το χαλαρά και συνδύασε το με το 5.

11. Πάρε τα χέρια του και βαλ’ τα πάνω σου. Δε θα απολαμβάνεις μόνο εσύ την υφή του στήθους σου, πάρε τα χέρια του βάλ’ τα πάνω σου ώστε να την απολαύσει κι αυτός.

12. Άσε τα φώτα ανοιχτά. Αν και τα ευκόλως ενοούμενα παραλείπονται, εμείς οφείλουμε να σου υπενθυμίσουμε ότι καλό είναι να μην κάνεις σεξ στο απόλυτο σκοτάδι.

13. Γύρε μπρος για να ακουμπήσει το στήθος σου πάνω του. Ή και στο στόμα του.

14. Κάνε αυτά τα κέγκελ. Αυτά που κάνεις για να γυμνάσεις το πυελικό σου έδαφος μπορείς να τα εφαρμόσεις και κατά τη διάρκεια του σεξ. Το πέος του θα τα εκτιμήσει.

15. Κοίτα τον στα μάτια. Και δάγκωσε λίγο το χειλάκι.

16. Φίλα του τον λαιμό. Νομίζεις ότι μόνο σε εσένα αρέσει να σου φιλάνε τον λαιμό; Το νευρικό σύστημα φύλο δεν κοιτά.

17. Βάλε το χέρι σου στα μαλλιά του. Αν είσαι από πάνω του, αλλά σε παράλληλη θέση κι όχι κάθετη, βάλε και λίγο το χέρι σου στα μαλλιά του.

18. Αν δε σε έγδυσε, σε κάποια φάση, βγάλε αισθησιακά τη μπλούζα σου όπως στις ταινίες. Ένα μίνι στριπτίζ κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

19. Μην ξεχνάς τα φιλιά. Την ώρα που κάνεις το 18, βάλε και λίγο φιλάκι στο παιχνίδι.

20. Γλύψε και τα δάχτυλα. Στο πάνθεον των χειρονομιών κατά τη διάρκεια του σεξ, βρίσκεται και το γλείψιμο των δαχτύλων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v