Με παίρνει στα σοβαρά;

Μερικές φορές, στις σχέσεις, δεν γίνεται ξεκάθαρο αν το πάτε σοβαρά ή στην πλάκα. Εμείς θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις…
Με παίρνει στα σοβαρά;
Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να δείξουν πώς αισθάνονται. Είτε δεν μπορούν να μιλήσουν εύκολα για τα αισθήματά τους, είτε φοβούνται να εκφραστούν – ειδικά αν υπολογίσουμε πώς μεγαλώνουν τα περισσότερα αγόρια, μαθαίνοντας να μην εκφράζονται στις σχέσεις τους. Κάπως έτσι, λοιπόν, μπορεί να είναι και ο τύπος που έχεις δίπλα σου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνει στα σοβαρά εσένα και την σχέση σας. Πόσο μάλλον, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το καταλάβεις…

Χαμογελάει
Η γλώσσα του σώματος λέει πάρα πολλά, και ένα χαμόγελο μπορεί να πει ακόμα περισσότερα. Ξεκίνα λοιπόν να τον κοιτάς… στο στόμα. Μπορεί να σου δείξει πόσα σημαίνεις για αυτόν, χωρίς να πει ούτε μια κουβέντα.

Σου το δείχνει έμπρακτα
Πόσες φορές κάποιος σου ζήτησε συγγνώμη, και μετά επανέλαβε το λάθος του; Αν κάθε φορά που προκύπτει ένα πρόβλημα, απολογείται και το εννοεί, και προσέχει να μην κάνει πάλι τα ίδια λάθη που σας οδήγησαν σε ένα δύσκολο σημείο, τότε τι άλλο χρειάζεσαι να ξέρεις;

Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει
Σε αποδέχεται. Με τα καλά σου, αλλά και με τα κακά σου. Έχεις ελαττώματα, όπως κάθε άλλος άνθρωπος, και ξέρει ότι ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει μια σχέση είναι η αποδοχή και η αγάπη, όχι η κριτική. Και, προφανώς, περιμένει από ‘σένα το ίδιο.

Σε είδε στα χειρότερά σου, και δεν έφυγε
Αντιθέτως, στάθηκε δίπλα σου και σε βοήθησε να το ξεπεράσεις, σου έδειξε ότι δεν πρόκειται να σε κρίνει. Μπορεί να έζησε μαζί σου κακές μέρες στην δουλειά, μικρά καταθλιπτικά επεισόδια, και ό,τι μπορείς να φανταστείς, αλλά ποτέ δεν αμφέβαλλες για την αφοσίωσή του.

Έχετε παρόμοιες απόψεις
Είτε μιλάμε για απόψεις σχετικά με την πνευματική σας ζωή, το πώς εκφράζεστε, ή και το τι θέλετε από το μέλλον σας, το να έχετε τέτοιου είδους κοινά στοιχεία είναι – όπως και να το κάνουμε – κάτι που σας φέρνει πολύ κοντά.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v