ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Σημάδια ότι δεν είναι ο κατάλληλος

Άντε να έχετε τις διαφορές σας. Όλα τα ζευγάρια τις έχουν. Αλλά αυτά δεν είναι διαφορές… Είναι καθαρή έλλειψη σεβασμού.

Σημάδια ότι δεν είναι ο κατάλληλος

Δεν φτιάχνονται όλες οι σχέσεις για να διαρκέσουν. Πολλές φορές, οι σχέσεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα πείραμα. Να δεις αν ταιριάζετε, να δεις αν οι ιδιαιτερότητές σας μπορούν να συνυπάρξουν. Και αν δεις ότι η κατάσταση δεν τραβάει άλλο, το αποδέχεστε και οι δυο, μαζεύεις τα πραγματάκια σου και φεύγεις. Εκτός κι αν μείνεις. Και συνεχίσεις να ανέχεσαι την συμπεριφορά του.

Αυτά είναι τα σημάδια ότι ο σύντροφός σου δεν είναι κατάλληλος για ‘σένα… και λογικά δεν θα είναι ποτέ.

Δεν καταλαβαίνει τις προτεραιότητές σου
Όλοι έχουμε όνειρα. Φιλοδοξίες. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα, και είναι απολύτως φυσιολογικό αυτά τα όνειρα να αποτελούν προτεραιότητες—τις οποίες ένας ερωτικός σύντροφος οφείλει να σεβαστεί. Ναι, οι συμβιβασμοί είναι αναγκαίοι σε μια σχέση, αλλά για κάποια πράγματα αρνείσαι να συμβιβαστείς.

Σε κρίνει
Μπορεί να μην σε καταλαβαίνει, αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσπαθήσει κι άλλο. Δεν γίνεται σε μία σχέση να κρίνουμε χωρίς να έχουμε την όρεξη να δοκιμάσουμε να μπούμε στην θέση του άλλου. Μπορεί να βλέπει την ζωή με εντελώς διαφορετικό μάτι, αλλά την ίδια στιγμή, δεν έχει δικαίωμα να κατακρίνει το πώς ζεις εσύ την ζωή σου, ειδικά σε θέματα που δεν επηρεάζουν την σχέση σας.

Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι κάτι λείπει
Από όποια άποψη και να το πάρεις, νιώθεις πίεση. Υπερβολική αγάπη και φροντίδα; (Που, ναι, γίνεται, και είναι απαίσιο.) Υπερβολική αδιαφορία και προσπάθεια να το παίξει άνετος; Μήπως απλώς σε απογοητεύει ό,τι και να κάνει, επειδή οι προσπάθειές του είναι όλες τεμπέλικες;

Δεν σε κάνει να γελάς
Μπορεί να μην έχει καλό χιούμορ. Θλιβερό, αλλά τουλάχιστον μπορείς να εκτιμήσεις άλλα πράγματα πάνω του, που να το εξισορροπούν αυτό. Αν, όμως, προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις, και τα αστεία του σου φαίνονται όλα χλιαρά, τότε δεν είναι για ‘σένα.

Δεν θες να του μιλάς κάποιες φορές
Σου έχει τύχει ποτέ να σου στέλνει μήνυμα, και εσύ… να αδιαφορείς; Είναι ο σύντροφός σου, το άτομο με το οποίο υποτίθεται έχεις σχέση, αλλά πολλές φορές δεν έχεις την παραμικρή όρεξη να του μιλήσεις. Απλά και μόνο επειδή έχεις καταλάβει πως δεν τον ανέχεσαι άλλο. Τι περιμένεις;

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όσο συνεχίζεις να γεννιέσαι, δεν πειράζει να πεθαίνεις και καμιά φορά."

Orson Scott Card, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

  • 1920 - Ψηφίζεται η 19η Αναθεώρηση του Συντάγματος των Η.Π.Α., η οποία παραχωρεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.
    1928 - Μεγάλη επιδημία δάγκειου πυρετού μαστίζει την Ελλάδα. Καταμετρήθηκαν 16 θάνατοι ανά 24ωρο
    1941 - Ο Αδόλφος Χίτλερ ανακαλεί την ευθανασία όσων πάσχουν από πνευματικά νοσήματα και αναπηρίες
    1960 - Κυκλοφορεί το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι
    1991 - Ο Πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, «φυλακίζεται» στο σπίτι του από πραξικοπηματίες

© 2002-2018 MEDIA2DAY