Πώς να βελτιώσεις την σχέση σου τώρα

Θέλεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, και να κάνεις την σχέση σου πιο δυνατή από ποτέ; Αυτά πρέπει να κάνεις…
Πώς να βελτιώσεις την σχέση σου τώρα
Στις σχέσεις, έρχεται πάντα μια στιγμή που συνειδητοποιείς ότι ο μήνας του μέλιτος τελείωσε. Ότι τα πράγματα σοβαρεύουν. Και, ναι, είναι αρκετά τρομακτική στιγμή, αλλά είναι επίσης η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι, αν υπάρχει αγάπη, τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά και η ρουτίνα δεν χρειάζεται να σας φοβίζει. Και δεν είναι καν δύσκολο να το καταφέρεις αυτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά και σούπερ χαριτωμένα βήματα…

1. Πες κάτι όμορφο
Ένα κομπλιμέντο. Μια όμορφη κουβέντα. Κάτι για να του/της φτιάξεις την ημέρα. Η καθημερινή επαφή μπορεί να παραμείνει ρομαντική όσο και τις πρώτες μέρες, αρκεί να θυμάστε και οι δύο να εκφράζετε όλα αυτά τα υπέροχα αισθήματα που τρέφετε ο ένας για τον άλλο.

2. Αγκαλιές κάνεις;
Μια αγκαλιά από το πρόσωπο που αγαπάς μπορεί να σου διώξει και τις χειρότερές σου μέρες. Δεν το λέμε μόνο εμείς, ως λάτρεις των αγκαλιών, το λέει και η Επιστήμη. Εντάξει, αν παίξει και κάνα φιλάκι μέσα στην αγκαλιά, εμείς δεν παραπονιόμαστε.

3. Ρώτα πώς περνάει τη μέρα του/της
Ένα μικρό μήνυμα ενδιαφέροντος, κάπου εκεί, το μεσημέρι που τα πάντα αρχίζουν σιγά-σιγά να φαίνονται βαρετά και απογοητευτικά, μπορεί να του/της φτιάξει την διάθεση όσο δεν φαντάζεσαι. Άλλωστε, ποτέ δεν είναι κακή ιδέα να θυμίσεις σε κάποιον ότι τον σκέφτεσαι.

4. Κάντε… απολύτως τίποτα
Αρκεί να το κάνετε μαζί. Πώς είχε πει η Ούμα Θέρμαν στο Pulp Fiction; Το καλύτερο είναι να μπορείς να μοιράζεσαι την ησυχία με κάποιον—και είχε απόλυτο δίκιο.

5. Κάντε κάτι μαζί τακτικά
Κάποια ζευγάρια, ας πούμε, βγαίνουν κάθε Παρασκευή ραντεβού. Κάποια άλλα κάνουν δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο. Βρείτε τι σας αρέσει να κάνετε μαζί, και ενσωματώστε το στην καθημερινότητά σας.

6. Άκουσέ τον
Όταν σου μιλάει, και ειδικά όταν σου μιλάει χωρίς λόγια. Η επικοινωνία, πολλές φορές, δεν είναι λεκτική (ειδικά αν μιλάμε για άντρες). Δώσε προσοχή σε αυτά που θέλει να καταλάβεις, και προσπάθησε να επικοινωνείς κι εσύ τις δικές σου ανάγκες.

7. Κάνε του/της μια έκπληξη
Ένα μικρό δωράκι. Κάτι καινούριο που ήθελε εδώ και καιρό. Ένα μίνι ταξιδάκι-αστραπή το σαββατοκύριακο. Οι εκπλήξεις κρατούν τις σχέσεις ζωντανές…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v