Σούπερ πρωτότυπα δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Βάζουμε ένα τέλος στον εφιάλτη με τις καρδούλες και τα σοκολατάκια, με πρωτότυπα ρομαντικά και μη δωράκια, που μπορείτε να κάνετε και χωρίς καθόλου λεφτά.
Σούπερ πρωτότυπα δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο
Τα αρκουδάκια σας φαίνονται σαχλά, τα κοσμήματα ακριβά, και τα κασκολάκια σαν δώρο σε παιδικό πάρτι; Δεν έχετε άδικο. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώνουμε τις πιο πρωτότυπες, πρακτικές, χαριτωμένα ρομαντικές ή και όχι ιδέες μας, για δωράκια που θα σας κοστίσουν από μηδέν έως σαράντα ευρώ το πολύ.

Ένα τρισχαριτωμένο splitter για τα ακουστικά σας, για να μην ξανακούσετε ποτέ ξανά μουσική από ένα ακουστικό.


Κοστίζει 9,90€ από εδώ.

Ένα μασάζ. Από τα χεράκια σας. Με λάδια, και κεράκια και μουσική –όλο το πακέτο. Και χωρίς να τεμπελιάζετε: Τουλάχιστον μισή ώρα.

Ένα σετ εισιτήρια για ό,τι σας αρέσει να κάνετε μαζί. Θέατρο; Συναυλία; Σινεμά; Μουσική σκηνή; Διαλέγετε και παίρνετε.

Μια εβδομάδα αγγαρείες. Αν μένετε μαζί, και συνεχώς μαλώνετε ποιος θα πλύνει τα πιάτα/ θα κατεβάσει τα σκουπίδια/ θα σφουγγαρίσει τα πατώματα, να ένα δωράκι που ρομαντικό μπορεί να μην το λες, σε πρακτική αξία όμως είναι ανεκτίμητο.

Ένα CD. Ναι, σαν τις κασέτες που γράφαμε στο Γυμνάσιο. Με όλα τα τραγούδια που θα του/ της αφιέρωνες.

Την «ιστορία» σας, φτιαγμένη από τις φωτογραφίες σας, μαζί με λεζάντες, σημειώσεις, αναμνήσεις, αστειάκια που θα γράψετε μόνοι σας. Αν έχετε να διαθέσετε μηδέν ευρώ, θα τις βάλετε απλώς σε ένα αλμπουμάκι στον υπολογιστή, αλλιώς θα τις εκτυπώσετε και θα τις δώσετε σε ένα άλμπουμ/ φάκελο/ τεράστιο κουτί, αναλόγως πόσο πολλές είναι.

Εναλλακτικά, αν είστε λάτρεις της νοσταλγίας, θα τις παραγγείλετε σε ένα View Master, από εδώ προς 40€ περίπου (για ένα View Master, με 7 φωτογραφίες σας, τις λεζάντες που θα γράψετε, και τα έξοδα αποστολής).

Μια εμπειρία. Μπορεί να είναι ένα επαγγελματικό μασάζ, μια βόλτα με ελικόπτερο πάνω από την Αθήνα, μια ώρα οδήγηση Ferrari, ή ένα πρώτο μάθημα ιππασίας, μεταξύ άλλων. Ρίξτε μια ματιά στο Days4U.gr ή στο Baladeur.gr για να πάρετε ιδέες.

Ένα γκράντε δείπνο μαγειρεμένο από τα χεράκια σας. Με κεράκια στο τραπέζι, κρασί στα «καλά» ποτήρια, και φράουλες με σοκολάτα για επιδόρπιο.

Μια εκδρομή. Όχι, δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά: ένα Σάββατο βράδυ σε έναν ξενώνα, σε ένα χωριουδάκι κοντά στην Αθήνα, είναι ό,τι πρέπει. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει ιδέες για τις πιο ρομαντικές εκδρομές σε απόσταση maximum δύο ωρών από την Αθήνα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v