Υπέροχα δωράκια στο πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου

Μοναδικές και πρωτότυπες προτάσεις για δώρα εμπνευσμένα από το Θέατρο, τους καλλιτέχνες και τις παραστάσεις του βρίσκουμε στο πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου.
Υπέροχα δωράκια στο πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου
Στον ανανεωμένο χώρο του Βιβλιοπωλείου στο κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου, θα βρείτε τα πιο θεατρικά, μικρά και μεγάλα δώρα.Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε αντικείμενα εμπνευσμένα από τον κόσμο του θεάτρου και ειδικότερα από το έργο σπουδαίων καλλιτεχνών – ζωγράφων, σκηνογράφων και ενδυματολόγων - που εργάστηκαν στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε σύγχρονες και πρωτότυπες εφαρμογές.

Σχέδια, εικόνες και φωτογραφίες από σημαντικές παραστάσεις δίνουν πνοή τέχνης στην καθημερινότητα, καθώς μετατρέπονται σε χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα που θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο Πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου. "Τα αντικείμενα αυτά σηματοδοτούν μια νέα σχέση του Θεάτρου με το κοινό του. Μια σχέση που συνεχίζεται και όταν η αυλαία πέφτει", αναφέρει το δελτίο τύπου.Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στη μοναδική συλλογή από κοσμήματα. Υφάσματα από κοστούμια, δαντέλες, κουμπιά, τούλια και άλλα υλικά από το βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου γίνονται κοσμήματα σε μία μοναδική συλλογή, που δημιουργήθηκε από τα εργαστήρια του Εθνικού Θεάτρου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v