Τα σημάδια ότι βρήκες έναν καλό άντρα

Σταμάτα να αναρωτιέσαι αν ο σύντροφός σου είναι καλός άνθρωπος… σου έχουμε την απάντηση!
Τα σημάδια ότι βρήκες έναν καλό άντρα
Μπορείς να ξέρεις ποτέ με σιγουριά πως ένας άνθρωπος είναι καλός, πως αν ξεκινήσεις κάτι μαζί του δεν θα καταλήξεις να κλαις σε μια γωνία σε εμβρυακή στάση; Πως δεν θα φροντίσει να παίξει τόσο πολύ με το μυαλό σου που στο τέλος δεν θα έχεις ιδέα τι πραγματικά νιώθεις γι’ αυτόν;

Η σίγουρη απάντηση είναι, δυστυχώς, όχι. Μπορείς όμως να προσπαθήσεις. Κι αν έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά, ξέρεις πως είσαι σίγουρα σε καλό δρόμο.

Δεν προσπαθεί να “δείχνεται”
Υπάρχουν άντρες που ξέρεις πως αν κάνεις σεξ μαζί τους, θα γίνεις άλλη μια ιστορία για να λένε στους φίλους τους. Ή, ακόμα χειρότερα, μια σελίδα στο ημερολόγιο με τις κατακτήσεις τους. Και, δεν λέμε, το να μαζεύεις πολλές εμπειρίες είναι καλό, αλλά δεν είναι κάτι που σου προσδίδει κύρος, ανδρισμό ή οτιδήποτε άλλο. Αν τον δεις λοιπόν να φέρεται λες και έχει κοιμηθεί με την μισή πόλη, θα λέγαμε να μην ασχοληθείς και πολύ μαζί του.

Δείχνει τα αισθήματά του
Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό δεν είναι κάτι που μπορούν να ελέγξουν πολλοί άντρες. Ειδικά όταν μεγαλώνουν ακούγοντας πως τα αισθήματα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Αν όμως βρεις κάποιον που να μην ντρέπεται να δείξει αυτά που νιώθει (δεν εννοούμε απλά να κλαίει όταν βλέπει ταινίες) ξέρεις ήδη ότι η επικοινωνία στην σχέση σας θα περάσει αυτόματα στο επόμενο επίπεδο. Κυρίως επειδή όταν προσπαθείς να του μιλήσεις δεν θα κοιτάει με κενό βλέμμα κάπου στο βάθος.

Μένει πιστός στις απόψεις του
Αν ένας άνθρωπος αλλάζει γνώμη κάθε τρεις και λίγο για οποιονδήποτε λόγο, πιστεύεις ότι θα είναι καλύτερος σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά του; Οι άνθρωποι που έχουν σχηματίσει τις απόψεις και τις αξίες τους, και ειδικά αυτοί που μένουν πιστοί σ’ αυτές ανεξαρτήτως των περιστάσεων, είναι άνθρωποι που δύσκολα θα σε προδώσουν, και θα είναι πιο ειλικρινείς μαζί σου.

Είναι ευγενικός
Προς θεού, δεν έχουμε τίποτα εναντίον των ανθρώπων που δεν φαίνεται να έχουν μεγαλώσει με γαλλικά και πιάνο. Είναι (δυνητικά) εξίσου υπέροχοι. Το να μπορείς όμως να φερθείς καλά όταν το απαιτούν οι περιστάσεις είναι πολύ, πολύ σημαντικό. Όπως και το να δείχνεις στους άλλους ανθρώπους ότι ενδιαφέρεσαι—ειδικά στους ανθρώπους που επιλέγεις να βάλεις στην ζωή σου.

Έχει ενδιαφέροντα
Ναι, θα το πούμε και δεν δεχόμαστε κουβέντα: το να έχει ένας άνθρωπος τα ενδιαφέροντά του, κάτι με το οποίο είναι παθιασμένος, είναι από τα σημάδια πως γενικότερα αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Εκτός του ότι θα μπορεί να συζητήσει για περισσότερα πράγματα, βλέπεις πως δεν είναι άλλος ένας ίδιος, χωρίς προσωπικότητα τύπος που θα σε κάνει να βαρεθείς μέσα στην πρώτη εβδομάδα—ή που θα σε χωρίσει αυτός, επειδή του φάνηκες υπερβολικά ψώνιο, απλά και μόνο επειδή έχεις διαβάσει δυο βιβλία παραπάνω από εκείνον.

Είναι ο εαυτός του
Όλοι έχουμε τις παραξενιές μας. Και ίσως είναι λάθος η χρήση αυτής της λέξης, θα ήταν καλύτερα να πούμε ότι όλοι έχουμε τον χαρακτήρα μας. Και όποιος μπορεί να είναι ο εαυτός του, χωρίς να απολογείται και χωρίς να ενδιαφέρεται για τον κόσμο, σίγουρα μπορεί να γίνει πολύ καλός σύντροφος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v