10 σημάδια ότι δεν ξέρει τι θέλει από σένα

Μήπως δεν ξέρει τι θέλει από εσένα; Μήπως δεν ξέρει τι θέλει… γενικά; Ιδού τα σημάδια που θα σας κρούσουν το καμπανάκι του κινδύνου.
10 σημάδια ότι δεν ξέρει τι θέλει από σένα
Σε φλερτάρει ή είναι ιδέα σου; Θέλει σχέση ή απλώς παίζει; Είναι αρκετά ώριμος/η για κάτι πιο μόνιμο ή θα εγκαταλείψει στην πρώτη δυσκολία; Σίγουρα θα σου έχει τύχει να βγαίνεις με κάποιον/α που σε γεμίζει απορίες και διλήμματα όπως τα παραπάνω. Είναι αυτός ο τύπος ανθρώπων που… δεν ξέρουν τι θέλουν. Και τα παρακάτω σημάδια θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τι κρύβει αυτή η συμπεριφορά του:

Φλερτάρει… μόνο από μακριά
Από το Facebook και τα μηνύματα, το φλερτ δίνει και παίρνει. Αλλά από κοντά, κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ούτε να «ψήνεται» κάτι μεταξύ σας.
Τι μπορεί να σημαίνει: Ότι στερείται της μίνιμουμ ωριμότητας να εκδηλώσει τα αισθήματα του/της από κοντά και σε βάζει… στην friend zone.

Σε «κρύβει»
Αντιλαμβάνεσαι ότι σε φίλους και γνωστούς δεν έχει μιλήσει για σένα – μάλιστα τρέμει σε πιθανές συναντήσεις σας, αποφεύγοντάς τις.
Τι μπορεί να σημαίνει: Ότι υπάρχει άλλο πρόσωπο, το οποίο γνωρίζουν οι γύρω του/της, επομένως δεν θέλει να ρισκάρει τυχόν αποκαλύψεις.

Φρικάρει σε συζητήσεις για το μακρινό μέλλον
Είστε πλέον μαζί αλλά βγάζει… σπυράκια όταν κουβεντιάζετε για οικογένειες, παιδιά, σκυλιά, συγκατοικήσεις και μετακομίσεις.
Τι μπορεί να σημαίνει: Ότι φοβάται τις δεσμεύσεις και θα δυσκολευτείτε πολύ να συνυπάρξετε μακροπρόθεσμα, αν δεν είστε «στην ίδια σελίδα».

…αλλά και με σχέδια για το άμεσο μέλλον
Τι θα κάνετε το επόμενο σαββατοκύριακο; Πού θα πάτε διακοπές το καλοκαίρι; Θα πάτε μαζί στη συναυλία που λέγατε; Αν ακόμη και σε αυτά τα «μικρά» σχέδια, αποφεύγει να δώσει σαφή απάντηση, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Τι μπορεί να σημαίνει: Ότι δεν είναι καθόλου σίγουρος/η γι’ αυτή τη σχέση, και σκέφτεται ότι μπορεί να μην είστε μαζί ακόμη και στο προσεχές διάστημα. Με άλλα λόγια, σκέφτεται ήδη τον χωρισμό.

Δεν κάνει κίνηση ακόμη και μετά το δεύτερο, τρίτο, τέταρτο ραντεβού
Βγήκατε για καφέ μία, βγήκατε για ποτό δύο, έλαβε πρόσκληση για το σπίτι σου την τρίτη, αλλά και πάλι τίποτα. Τι περιμένει;
Τι μπορεί να σημαίνει: Ότι περιμένει την πρώτη κίνηση από εσένα. Κι αν είσαι από τους τύπους που δεν κάνουν την πρώτη κίνηση, αλλά μόνο την περιμένουν, προβλέπονται πολλοί καφέδες, πολλές αναμονές πάνω από τηλέφωνα και τεράστιες βόλτες… μέχρι είτε να αποφασίσει κάποιος από τους δυο σας να «σπάσει», είτε να κόψετε σταδιακά επαφή, δηλαδή να χάσετε τον χρόνο σας.

Είναι ενεργός/ή στο Tinder
Έχετε αρχίσει να βγαίνετε, αλλά βλέπεις ότι ακόμα χρησιμοποιεί τα κλασικά «φλερτο-social media».
Τι μπορεί να σημαίνει: Ότι ψάχνει «καβάτζα». Κι αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ότι δεν σε βλέπει… σαν το άλλο το μισό.

Δεν αποδίδει στο σεξ
Εντάξει, όλοι μπορεί να έχουν μία… πεσμένη μέρα ή για οργανικούς λόγους να μην μπορούν πάντα να αποδώσουν, αλλά αν αυτό γίνεται κατ’ εξακολούθηση, μάλλον δεν απολαμβάνει το σεξ μαζί σου.
Τι μπορεί να σημαίνει: Ότι δεν διεγείρεται αρκετά μαζί σου. Ή απλώς ότι θα έχετε μια σχέση με μόνιμα κακό σεξ.

Δεν απαντάει στα μηνύματα
Ή κάνει… δέκα αιώνες (τόσο, τουλάχιστον, σου φαίνονται) να απαντήσει, κι εσύ βράζεις στο ζουμί σου.
Τι μπορεί να σημαίνει: Ή ότι δεν έχει καθόλου καλή σχέση με το κινητό (κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις στην καθημερινή τριβή σας) ή ότι με τρόπο… σου βάζει πάγο.

Ζητά ελεύθερη σχέση…
…αλλά ζηλεύει κιόλας στην προοπτική να είσαι με άλλο άτομο.
Τι μπορεί να σημαίνει: Ότι θέλει και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. Μόνο που είναι άδικο να ζητά από σένα να το αποδέχεσαι.

Ξεκαθάρισε ότι ήθελε μόνο σεξ
…αλλά την επόμενη μέρα άρχισε να στέλνει μηνύματα.
Τι μπορεί να σημαίνει: Ότι άλλαξε γνώμη, και περιμένει από εσένα το ίδιο. Εκτός κι αν ξαναλλάξει γνώμη, οπότε θα ξαναπεριμένει από εσένα το ίδιο. Και μετά να ξαναλλάξει γνώμη, και πάλι από την αρχή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v