Τα σημάδια ότι πρέπει να τον διώξεις

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείς τον άντρα που σε σέρνει από πίσω του και δεν πρόκειται ποτέ να δεσμευτεί;
Τα σημάδια ότι πρέπει να τον διώξεις
Μην νιώθεις ντροπή. Μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μπλέξει κάποτε σε μια σχέση που δεν ήταν ακριβώς σχέση. Γνωριστήκατε, είπατε να το πάτε “χαλαρά”, βρισκόσασταν πού και πού, και κατέληξες να είσαι τελείως μπερδεμένη. Από τη μία σου έδινε πάτημα να πιστεύεις πως κάποια στιγμή θα εξελιχθεί αυτό το κάτι που έχετε. Από την άλλη, μπορεί να έκανε μία βδομάδα να δώσει σημεία ζωής, για να σου στείλει ξαφνικά ένα “ela spiti mu” στις δύο το πρωί.

Αν ταυτίζεσαι με τα παραπάνω, και έχεις ζήσει μερικές απ’ τις στιγμές που πρόκειται να σου περιγράψουμε, μάλλον ήρθε η ώρα να σβήσεις τον αριθμό του – και την ύπαρξή του γενικότερα – από την ζωή σου.

*Κάθε φορά που λες στους φίλους σου ότι έκανες σεξ μαζί του, νιώθεις όλο και περισσότερη ντροπή. Ξέρεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο, και οι ματιές που σου ρίχνουν σε κάνουν να νιώθεις σαν ναρκομανής που μόλις έπιασε πάτο.

*Έχεις σταματήσει να προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματά του, απλά και μόνο γιατί ξέρεις πως δεν θα καταλήξεις πουθενά. Το μυαλό του είναι μια απύθμενη δεξαμενή βλακείας, οπότε προτιμάς να πηγαίνεις με τα νερά του, για να μην τρελαθείς.

*Έχεις καθίσει και τον άκουγες να μιλάει με τις ώρες για τον εαυτό του, επειδή – όπως συνειδητοποίησες, μετά από λίγο καιρό – ο εαυτός του είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει αγαπήσει ποτέ.

*Όσες φορές τον έχεις ακούσει να μιλάει για άλλες γυναίκες, και ειδικά για πρώην του, όλες αναφέρονται ως “τρελές”, “τσούλες” ή “σκύλες”. Και αναρωτιέσαι: είναι ο μεγαλύτερος γκαντέμης στο σύμπαν και πέφτει πάνω σ’ όλες τις τρελές; (Απάντηση: Όχι. Αυτός φταίει.)

*Την μία φορά που τόλμησες να του ζητήσεις να προσδιορίσει την σχέση σας με απλά, ξεκάθαρα λόγια, γέλασε, σου χάιδεψε τα μαλλιά και κοίταξε με ηλίθιο βλέμμα το κενό. Που, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι και τόσο αινιγματικό: σημαίνει πως πρέπει να τον στείλεις στον αγύριστο.


*Ξέρεις ότι, εκτός από τις φορές που τον πιάνουν κάψες, πρέπει να του στείλεις πρώτη για να μάθεις αν ζει ή αν πέθανε, κι έχεις αρχίσει να νιώθεις απελπισμένη.

*Στην αρχή, όταν οι φίλοι σου ρωτούσαν τι κάνεις μαζί του, είχες την εύκολη απάντηση: Είναι απλά σεξ. Πλέον δεν είναι απλά σεξ, επειδή γκρινιάζεις τόσο συχνά για τις βλακείες του, που θα ‘λεγες πως είστε τριάντα χρόνια παντρεμένοι. Και, η τελευταία μεγάλη αποκάλυψη…

*Συνειδητοποίησες ότι το καλό σεξ δεν έχει νόημα χωρίς μια εξίσου καλή προσωπικότητα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v