8 τρόποι να σου πει “Σ’ αγαπώ” χωρίς λέξεις

Το έχουμε ξαναπεί… οι άντρες απλά δεν το ‘χουν με τις λέξεις. Υπάρχουν, όμως, τρόποι να σου πει αυτό που θες ν’ ακούσεις με πράξεις!
8 τρόποι να σου πει “Σ’ αγαπώ” χωρίς λέξεις

Λέμε πως οι άντρες και η λεκτική επικοινωνία είναι πράγματα αταίριαστα. Και, τις περισσότερες φορές, έχουμε δίκιο. Κι όμως, για κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν στο να σου πουν ξεκάθαρα πως σ’ αγαπούν, έχουν ένα σωρό άλλους τρόπους να σου το δείξουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να μάθεις να διαβάζεις τα σημάδια!

1. Μεγάαααλα φιλιά
Αν δε χάνει ευκαιρία να σε αρπάξει και να σου δώσει ένα μεγάλο, απολαυστικό φιλί, μάλλον ευχαριστιέται την παρέα σου περισσότερο απ’ ό,τι νομίζεις!

2. Οι φίλοι του σε λατρεύουν
Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο τεστ από όλα: αν οι φίλοι του νιώθουν άνετα μαζί σου και σου δείχνουν πόσο σε συμπαθούν, αυτό σημαίνει πως ξέρουν πόση αγάπη έχει το αγόρι σου για ‘σένα.

3. Δεν έχετε προσωπικό χώρο
Όταν είστε μαζί, προσπαθεί συνέχεια να χωθεί στην αγκαλιά σου; Ακόμα καλύτερα, πόσο κοντά σου κάθεται όταν είστε έξω, με κόσμο; Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να αντέξει ούτε στιγμή μακριά σου!

4. Σε ακούει προσεκτικά
Κάθε φορά που μιλάτε, όχι απλά σε κάνει να νιώθεις πως σε άκουσε, αλλά φροντίζει να θυμάται τα πάντα και να σε ρωτάει τι σκέφτεσαι και τι νιώθεις.

5. Σου κρατάει το χέρι
Υπάρχει, άραγε, κάτι πιο παραδοσιακά ρομαντικό και αθώο από το κράτημα χεριών; Είναι ο πιο απλός και όμορφος τρόπος να σου δείξει πως είναι δίπλα σου – και θέλει να παραμείνει δίπλα σου για πολύ καιρό.

6. Καθρεφτίζει την συμπεριφορά σου
Αν αρχίσεις να παρατηρείς πως οι κινήσεις και οι πράξεις του καθρεφτίζουν την συμπεριφορά του, αυτό σημαίνει πως είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου. Είναι κάτι που αρχίζουμε να κάνουμε υποσυνείδητα όταν νιώθουμε

7. Σου κάνει δώρα
Και δεν μιλάμε για ακριβά δώρα. Μιλάμε για όμορφα δωράκια που πίσω τους βρίσκεται σκέψη και αγάπη, και ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου. Επιπλέον, το κατάλληλο δώρο σημαίνει πως σε ακούει όταν μιλάς.

8. Γελάει συνεχώς
Φταίει που είσαι τόσο ξεκαρδιστική; Μήπως φταίει ότι και μόνο η παρουσία σου τον κάνει να πετάει στα ουράνια;

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v