8 ιδέες για ραντεβού… στο σπίτι

Ποιος είπε πως ένα ραντεβού πρέπει να συμπεριλαμβάνει εστιατόριο, μπαρ ή κινηματογράφο; Μείνετε μέσα, και δοκιμάστε μερικές από αυτές τις σούπερ ιδέες!
8 ιδέες για ραντεβού… στο σπίτι

Ξεχάστε τα ακριβά εστιατόρια, τα πολύβουα μπαρ και τα ποπ κορν με τιμή 300% πάνω από την κανονική. Το επόμενο ραντεβού σας, θα το κάνετε στο σπίτι. Και βρήκαμε οκτώ τέλειες – από τις πιο αθώες, μέχρι και τις πιο πονηρές – ιδέες για να περάσετε μια αξέχαστη νύχτα!

1. Μαραθώνιος ταινιών
Αντί να δείτε μία ταινία στο σινεμά, αράξτε στον καναπέ με τα αγαπημένα σας σνακ και δείτε όσες αντέχετε. Μπορείτε να διαλέξετε ταινίες ενός συγκεκριμένου σκηνοθέτη, είδους ή μία σειρά! Και, για να το κάνετε ακόμα πιο αστείο, επιλέξτε cult ταινίες που μπορείτε να συνδυάσετε με drinking games.

2. Μαγειρέψτε μαζί
Βρείτε μια συνταγή που θέλετε να δοκιμάσετε, και φτιάξτε την παρέα. Ένα τέλειο, προσεγμένο δείπνο, με κεριά και καλό κρασί, και η τραπεζαρία σας θα μεταμορφωθεί στο πιο ρομαντικό εστιατόριο. Και δεν απέχετε χιλιόμετρα μακριά από την κρεβατοκάμαρα. Αν, πάλι, ένα γκουρμέ δείπνο δεν είναι του στυλ σας…

3. Φτιάξτε πίτσα
Μια τεράστια πίτσα, με ό,τι υλικά μπορείτε να φανταστείτε. Λίγος κόπος, τεράστια απόλαυση.

4. Παίξτε επιτραπέζια
Αν λατρεύετε και οι δύο τα επιτραπέζια και αν ο ανταγωνισμός είναι ικανός να ανάψει μια σπίθα μεταξύ σας, όλα καλά. Αν χρειάζεστε κάτι έξτρα, δοκιμάστε τις πιο… βρώμικες παραλλαγές τους: χρεοκόπησες στην Monopoly; Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πληρώσεις…

5. Φτιάξτε κοκτέιλ
Σας περισσεύει αλκοόλ και απλά δεν ξέρετε τι να το κάνετε; Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη (εντάξει, και μερικές υποδείξεις από το ίντερνετ δεν θα κάνουν κακό), βάλτε μουσική και φτιάξτε τα δικά σας κοκτέιλ μέχρι να μην μπορείτε να σταθείτε όρθιοι! Μπόνους πόντοι αν αγοράσετε και άσχημες χάρτινες ομπρελίτσες.

6. Στην ταράτσα
Πάρτε μια κουβέρτα και ανεβείτε στην ταράτσα για να δείτε μαζί τον ήλιο να βασιλεύει, είναι πολύ ρομαντικό. Απλά προσέξτε: η ταράτσα είναι δημόσιος χώρος. Αναλαμβάνετε την ευθύνη για ό,τι άλλο κάνετε, εκτός από ρομαντικό αγνάντεμα.

7. Καραόκε!
Από ρομαντικά ντουέτα, μέχρι δακρύβρεχτες διασκευές σε κομμάτια της Adelle, αν ψάχνετε μια ευκαιρία για να ξεφύγετε και να κλάψετε από τα γέλια, μια βραδιά καραόκε είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Και δεν είναι ανάγκη να έχετε εξαρτήματα: μερικά instrumental κομμάτια στο YouTube και μια βούρτσα για μικρόφωνο και είστε έτοιμοι!

8. Αφρόλουτρο για δύο
Υπάρχει κάτι πιο χαλαρωτικό από ένα ζεστό αφρόλουτρο; Αν η μπανιέρα σας είναι αρκετά μεγάλη για δύο, γεμίστε την νερό, προμηθευτείτε άλατα μπάνιου και απολαύστε την ηρεμία που θα σας προσφέρει…

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v