Οι πιο χαριτωμένες στιγμές κάθε σχέσης

Ποιες είναι οι στιγμές μέσα σε κάθε σχέση που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι ζεις ένα όνειρο;
Οι πιο χαριτωμένες στιγμές κάθε σχέσης
Όλοι έχουμε στιγμές στις σχέσεις μας που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ζούμε ένα όνειρο. Και δεν χρειάζεται να είναι κάτι τεράστιο. Αυτά τα μικρά, καθημερινά είναι που μπορούν να κάνουν μια σχέση υπέροχη. Και αυτές ίσως είναι οι πιο χαριτωμένες, υπέροχες στιγμές σε κάθε σχέση.

1. Η πρώτη φορά που θα βρεθείτε οι δυο σας
Νιώθετε και οι δύο λίγο άβολα, λίγο ενθουσιασμένοι, λίγο το στομάχι σας έχει γίνει κόμπος, αλλά περνάτε τόσο υπέροχα μαζί. Το πρώτο σας ραντεβού μπορεί να είναι η ιστορία που θα διηγείστε για χρόνια. Ναι, ακόμα κι αν γνωριστήκατε στο Tinder, δεν υπάρχουν ντροπές στον αληθινό έρωτα.

2. Η στιγμή αμέσως μετά το πρώτο σας φιλί
Υπάρχει, άραγε, κάτι πιο υπέροχο από το πρώτο φιλί με ένα καινούριο άτομο; Σίγουρα, κάποιοι άνθρωποι θα έλεγαν “η πρώτη φορά που κάνεις σεξ”, αλλά από το φιλί ξεκινούν όλα.

3. Η πρώτη φορά που κοιμηθήκατε μαζί
Και εννοούμε ότι όντως κοιμηθήκατε. Δεν φορέσατε απλά τα ρούχα σας μετά το σεξ, και τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του. Αποφασίσατε να κοιμηθείτε αγκαλιά, ή έστω πλευρό με πλευρό, και ξέρατε και οι δυο πως η σχέση σας είχε αρχίσει να σοβαρεύει.

4. Η στιγμή που γνωρίζεις την οικογένειά του (και όλα πάνε καλά)
Οι οικογένειες μερικών ανθρώπων, για να το θέσουμε απλοϊκά, δεν παλεύονται. Άρα είναι τεράστια ανακούφιση να γνωρίζεις την οικογένειά του και να συνειδητοποιείς πως αποτελείται από ήρεμους, ευγενικούς, νορμάλ ανθρώπους.

5. Όταν τα σπίτια σας αποκτήσουν δεύτερη οδοντόβουρτσα
Γιατί θέλετε να περνάτε ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί, και να κοιμάστε παρέα τα περισσότερα βράδια, και η πρωινή ανάσα είναι το ακριβώς αντίθετο από όλα αυτά που περιγράφει αυτή η λίστα.

6. Η στιγμή που θα ξεπεράσετε τον πρώτο σας καυγά
Ναι, καλά διάβασες. Οι καυγάδες σίγουρα δεν θεωρούνται και οι καλύτερες στιγμές, όταν όμως περάσετε τον πρώτο σας καυγά και μονοιάσετε, θα διαπιστώσετε πως είστε και οι δύο διατεθειμένοι να κοπιάσετε γι’ αυτή την σχέση. Επίσης, σεξ μετά τον καυγά – προφανώς.

7. Όταν πείτε για πρώτη φορά “Σ’ αγαπώ”
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση αυτό.

8. Όταν πήγατε πρώτη φορά μαζί διακοπές (και περάσατε τέλεια)
Ακόμα κι αν ήταν μια μικρή μονοήμερη εκδρομή, θα παραμείνει για πολλά χρόνια μια από τις ομορφότερες αναμνήσεις σας.

9. Όταν αντιμετωπίσατε μαζί τις δυσκολίες
Μπορεί να ήταν οικονομικές, επαγγελματικές, οικογενειακές… Το σίγουρο ήταν πως τις ξεπεράσατε ενωμένοι και αυτό σας έφερε ακόμα πιο κοντά, έκανε την σχέση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

10. Κάθε φορά που είχατε μια ολόκληρη μέρα για τους εαυτούς σας
Δεν συμβαίνει πολύ συχνά, με την δουλειά, τις υποχρεώσεις κι όλα αυτά που μπορεί να σας “τρέχουν” καθημερινά. Το να έχετε μια μέρα για να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου είναι μια μικρή όαση γαλήνης στην ζωή σας.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v