7 τρόποι για να μην ξεκολλάς απ’ το μυαλό του

Πώς να κάνεις τον άντρα των ονείρων σου να μην μπορεί να σε βγάλει απ’ το μυαλό του, σε επτά απλά βήματα.
7 τρόποι για να μην ξεκολλάς απ’ το μυαλό του
Τον έχεις δει, τον έχεις βάλει στο μάτι και θες να τον κερδίσεις. Και τότε είναι που αρχίζεις να ανησυχείς. Δεν ξέρεις αν νιώθει το ίδιο για ‘σένα και καίγεσαι. Πώς θα τον κάνεις να μην μπορεί να σε βγάλει απ’ το μυαλό του;

1. Να είσαι ολόκληρη
Μία από τις πιο σαχλές ατάκες που ακούμε τους ερωτευμένους να λένε είναι πως ο άνθρωπός τους “τους συμπληρώνει”. Σου έχουμε νέα: δεν χρειάζεσαι κανέναν για να σε συμπληρώσει. Πρέπει να ζεις και να απολαμβάνεις την ζωή σου στο μέγιστο, ακόμα κι όταν δεν έχεις κάποια σχέση. Δώσε του να καταλάβει πως είναι το κερασάκι στην απολαυστικότατη τούρτα σου.

2. Να έχεις αυτοπεποίθηση
Ποιος είναι το… αντικείμενο του πόθου εδώ; Εσύ και μόνο εσύ. Κανείς δεν θα πιστέψει πόσο υπέροχη είσαι αν δεν δείχνεις να το πιστεύεις και η ίδια. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είσαι μέσα στα γούστα του καθενός – και ούτε χρειάζεται να σ’ ενδιαφέρει.

3. Να είσαι αξιοπρεπής
Ακόμα κι αν είσαι μια αληθινή σεξοβόμβα, δεν σημαίνει πως πρέπει να βάλεις σκοπό της ζωής σου να ανάψεις κάθε άντρα που περνάει από δίπλα σου. Κανείς δεν θα εκτιμήσει έναν άνθρωπο που φαίνεται να προσπαθεί υπερβολικά.

4. Να έχεις λογικές προσδοκίες
Μην περιμένεις από τον άλλο να σε ερωτευτεί τρελά, ή να σου δείξει αγάπη. Αυτό δεν είναι καν ρεαλιστικό στα πρώτα βήματα μιας σχέσης – πόσο μάλλον μιας γνωριμίας. Αυτό, όμως, που έχεις κάθε δικαίωμα να απαιτήσεις είναι ο σεβασμός της προσωπικότητάς σου, του σώματός σου και του χρόνου σου.

5. Να διατηρείς λίγο μυστήριο
Το μυστήριο είναι σέξι! Δεν χρειάζεται να είσαι ανοιχτό βιβλίο μαζί του, ούτε ν’ αρχίσεις να του μιλάς από το πρώτο ραντεβού για τις υπαρξιακές σου ανησυχίες. Και, γιατί όχι, μπορείς να αναποδογυρίσεις αυτό το κλισέ που λέει ότι πάντα οι γυναίκες προσπαθούν να αναλύουν τα πάντα. Άφησέ τον να αναρωτηθεί κι αυτός τι σκέφτεσαι.

6. Να μην αντιδράς υπερβολικά
Αν τον δεις να απομακρύνεται ή να αργεί να σου απαντήσει στα μηνύματα, μην τα βάψεις μαύρα και μην ανεβάσεις όλη τη δισκογραφία της Αντέλ στο προφίλ σου. Ζήσε την ζωή σου, και άσε τα πράγματα να κυλήσουν. Αν τον κάνεις να πιστεύει πως θα ζει κρίσεις ζήλειας και καυγάδες κάθε φορά που χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό του, τον έχεις χάσει.

7. Να σέβεσαι τον χρόνο σου
Όσοι σε γνωρίζουν, πρέπει να ξέρουν πως δεν είσαι η γυναίκα που θα σπαταλήσει τον χρόνο της με άτομα που δεν αξίζουν. Όταν κάποιος ξέρει πως δεν πρόκειται να σέρνεσαι από πίσω του, ενώ αυτός απολαμβάνει την προσοχή που του δίνεις, θα μπει στο ψητό. Κι εσύ θα έχεις κερδίσει τον σεβασμό του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v