Μήπως βγαίνεις με έναν… αιώνιο έφηβο;

Δεν σου δίνει την προσοχή που σου αξίζει και πάντα είναι άφαντος στις δύσκολες στιγμές; Μάλλον ο άνθρωπός σου είναι ανώριμος.
Μήπως βγαίνεις με έναν… αιώνιο έφηβο;
Βγαίνετε εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν νιώθεις πως η σχέση σας εξελίσσεται; Μήπως αυτά που στην αρχή σου φαίνονταν χαριτωμένα και ιδιαίτερα, τώρα πια απλά σε κάνουν να θες να κοπανήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο; Μάλλον, τότε, έχεις σχέση με έναν τύπο που αρνείται να ωριμάσει. Ρίξε μια ματιά στα πιο κοινά σημάδια, και… κρίνε καταλλήλως.

Δεν έχει φιλοδοξίες
Μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος με αυτά που συμβαίνουν στην ζωή του, αλλά δεν θα τον δεις να κάνει κάτι για να αλλάξει. Δεν πρόκειται να κυνηγήσει ευκαιρίες, και πάντα θα διαλέξει να διαχειριστεί ένα ζήτημα (αν το διαχειριστεί καν) με τον πιο εύκολο τρόπο.

Είναι υπερβολικά περήφανος
Δεν πρόκειται να βάλει στην άκρη τον εγωισμό του, ακόμα κι αν ξέρει πως έκανε κάτι κακό. Αν καυγαδίζετε, προσπαθεί να ‘κερδίσει’ τον καυγά, όχι να καταλάβει και να λύσει το πρόβλημα.

Δεν σου δίνει περιθώρια να στηρίζεσαι πάνω του
Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν, θα εξαφανιστεί, συνήθως με κάποια ηλίθια δικαιολογία. Γενικότερα, θα σε κάνει να αισθάνεσαι πως είστε μαζί μόνο όταν τον βολεύει.

Είναι εγωιστής στο κρεβάτι
Αν παίρνει, παίρνει, παίρνει και δεν δίνει αρκετά, κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ενδιαφέρεται για την ζωή σου
Έχει γνωρίσει τους φίλους σου, μα δεν προσπάθησε να τα πάει καλά μαζί τους. Μπορεί να ήταν αγενής, μπορεί να έκατσε σε μια γωνία αμίλητος, το σίγουρο είναι πως δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον στο τι κάνεις με την ζωή σου τις στιγμές που δεν είσαι μαζί του. Παρ’ όλα αυτά, αυτό δεν τον σταματάει απ’ το να…

Είναι ζηλιάρης
Δεν του απάντησες σε ένα μήνυμα; Θα σου έρθει δεύτερο μήνυμα μέσα σε πέντε λεπτά. Και μετά, για να σε ‘τιμωρήσει’, δεν θα σηκώνει το τηλέφωνό του. Δεν έχει κατακαθίσει καλά στο κεφάλι του ακόμα η ιδέα πως σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει σεβασμός, και πως οι σύντροφοι δεν είναι ιδιοκτησίες μας.

Περιμένει να είσαι η μαμά του
Προφανώς δεν μαγειρεύει, δεν έχει ιδέα πώς να βάζει πλυντήριο ή να καθαρίζει το σπίτι. Και η σχέση σας τον βγάζει από την ανάγκη να τα κάνει όλα αυτά μόνος του.

Μεθάει (συχνά)
Όλοι χρειαζόμαστε ένα καλό μεθύσι μια στο τόσο, αλλά έπειτα από κάποια ηλικία, είναι αναμενόμενο να βάλουμε μερικά πράγματα σε τάξη. Όπως την ζωή μας.

Δεν κάνει σχέδια
Χρησιμοποιεί την (ηλίθια) δικαιολογία πως προτιμά να «ζει στο σήμερα». Μετάφραση: «Δεν έχω κανέναν απολύτως έλεγχο σε οτιδήποτε, και απλά ξυπνάω κάθε μέρα ελπίζοντας να πάνε όλα καλά». Είτε είναι ακραία αισιόδοξος, είτε αναίσθητος – όπως και να ‘χει, δεν τον χρειάζεσαι στην ζωή σου.

Δεν πρόκειται να σε χωρίσει…
…αλλά θα αρχίσει να σου φέρεται άσχημα, ώστε να τον χωρίσεις εσύ και να αποφύγει όλη την κούραση. Ό,τι πιο ανώριμο και δειλό μπορεί να κάνει κάποιος, δηλαδή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v