Τα καλύτερα σημεία για ρομαντικά τετ-α-τετ στην Αθήνα

Ρομαντικά τετ- α-τετ; Φιλάκια; Σεξ; Γενικά, ωραίες στιγμές; Η Αθήνα κρύβει στα σπλάχνα της ορισμένα από τα πιο αισθησιακά μυστικά.
Τα καλύτερα σημεία για ρομαντικά τετ-α-τετ στην Αθήνα

Θες να ζήσεις σέξι στιγμές στην πόλη; Η Αθήνα σου προσφέρει απλόχερα ό,τι ζητήσεις. Αρκεί να ξέρεις πού να ψάξεις και πώς να κινηθείς.

Ασ’ το πάνω μας και βάλε πλώρη για τα πιο ερωτικά σημεία της.

Ο Λυκαβηττός είναι ερωτικός

Athens from Lycabettus

Φρόντισε να μην έχει συναυλία (κάτι τέτοιο αργεί ακόμα βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις) και ανέβα με το αμόρε σου στον υπέροχο λόφο της Αθήνας. Λίγο μετά το πάρκινγκ του Θεάτρου, θα βρεις αρκετά κρυμμένα μέρη για να απολαύσεις την απόλυτη θέα της πόλης στο πιάτο – και στον πάτο.

Το ερωτικό αδιέξοδο της Λίμνης

Vouliagmeni Lake

Θα μπορούσε να αποτελεί και τίτλο αισθησιακής ταινίας, όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Ακριβώς πάνω από τη λίμνη στο λόφο της Βουλιαγμένης υπάρχει ένα αδιέξοδο που προσφέρει ένα ιδιαίτερο «πάρκινγκ» με θέα τη Βουλιαγμένη, τη Λίμνη της και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Δες εδώ τον χάρτη για να το προσεγγίσεις 

Φιλιά στου Φιλοπάππου

Φιλοπάππου, 18/04/2017

Κοινό μυστικό για σέξι στιγμές, ο λόφος της καρδιάς μας είναι γεμάτος μονοπάτια για ωραίο περίπατο και παγκάκια με ελάχιστο φωτισμό, προσφέρει απλόχερα ησυχία τώρα που το καλοκαίρι έφυγε και ταυτόχρονα την πιο ασυναγώνιστα ερωτική θέα στην Ακρόπολη.

Πεντ-έλα μου είναι ακίνδυνη η τρέλα μου

Σύγχρονο

Θες να πάρεις τα βουνά; Καλό δρόμο. Το κοινό σέξι μυστικό των Βορείων Προαστίων σε περιμένει για να περάσεις όμορφες στιγμές κάτω από τα αστέρια. Βάλε πλώρη για την Μονή ακολουθώντας τις πινακίδες και αφού την περάσεις θα βρεις ουκ ολίγα σημεία για απομόνωση. Άντε, ίσως και καμία αλεπού.

Ρομάντσο στο Ρομάντσο

Φιλοξενεί τα πιο σέξι πάρτι της πόλης. Τις πιο γκλαμ υπάρξεις και τα πιο ξεσηκωτικά σκηνικά. Ντύσου πρόχειρα ή όχι, βγάλε το κραγιόν σου, πάρε τον έρωτα ή βρες και τον δικό σου και χάσου στους… αισθησιακούς ορόφους του. Κλείσιμο ματιού, για όσους ξέρουν.

Πιάσε την κεραία

Από άλλη οπτική γωνία

Μοναχικό σημείο, στον Υμηττό, ολίγον τι φοβιστικό, όμως η σέξι θέα θα σε αποζημιώσει και η όλη ατμόσφαιρα θα ανεβάσει αρκετά τη λίμπιντο. Η περιοχή είναι ολίγον τη εγκαταλειμμένη, οπότε έχε το νου σου. Για την πρόσβαση, χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτοκίνητο, δες τον χάρτη εδώ

Και μπαμ και μπουμ!

Η Αθήνα από το όρος Αιγάλεω

Η διαδρομή είναι ζόρικη, όμως η θέα θα σε αποζημιώσει. Στα Πυροβολεία του Σχιστού στον Κορυδαλλό θα απολαύσεις αφ’ υψηλού το λιμάνι του Πειραιά, θα δεις τη φωτισμένη Ακρόπολη, και θα διακρίνεις Σαλαμίνα και Ψυττάλεια αν έχεις βλέμμα γερακίσιο και θεωρείς εαυτόν γύπα. Δες τον χάρτη εδώ.

Βράχο βράχο

Τόπων ενθυμήματα, τα βράχια της Πειραϊκής.

Αν δεν είσαι του βουνού και του λόφου, τότε μπορείς κάλλιστα να πας στη θάλασσα. Ατένισε τα πλοία της γραμμής να ξεμακραίνουν από τον Πειραιά, βόλταρε το σούρουπο στην Πειραϊκή και άραξε με την ησυχία σου στα βράχια της Πειραϊκής. Που πλέον δεν κοιμάται ο Στέλιος ο Μπεκρής.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v