Τάρτα με σολομό και πράσα

Τάρτα με σολομό και πράσα
20'

Προετοιμασία

45'

Μαγείρεμα

2/5

Δυσκολία

6

Μερίδες

Υλικά:

  • 1 κιλό πράσα, πλυμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες (το λευκό και το πράσινο τρυφερό μέρος τους)
  • 50 γρ. αγελαδινό βούτυρο
  • 1 φιλέτο νωπού σολομού βάρους περίπου 250 γρ.
  • Κόκκοι πιπεριού
  • 2 φύλλα δάφνης ή 2 κλωνάρια θυμάρι ή 1 κλωνάρι δενδρολίβανο ή 1 κλωνάρι εστραγκόν
  • 2 αυγά
  • ½ κεσές στραγγιστό γιαούρτι (100 γρ.)
  • 1 γεμάτη κ.σ. μουστάρδα της αρεσκείας μας
  • 2 γεμάτες κ.σ. λεπτοτριμμένη παρμεζάνα + 1 για το πασπάλισμα
  • ½ μάτσο ψιλοκομμένο άνηθο
  • 1 φύλλο για τάρτες (κουρού ή σφολιάτα)

Κριτικές

κριτικές

Απόρρητο
v