Ανακαλούνται αυγά Kinder και στην Ελλάδα λόγω κινδύνου σαλμονέλας

H Ferrero προέβη σε προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων προϊόντων Kinder στην Ελλάδα που έχουν παραχθεί στο Βέλγιο.
Ανακαλούνται αυγά Kinder και στην Ελλάδα λόγω κινδύνου σαλμονέλας

Σε ανάκληση ορισμένων προϊόντων Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας προχώρησε η εταιρεία Ferrero, μετά από κρούσματα στο εξωτερικό.

Πρόκειται για συγκεκριμένες παρτίδες των προϊόντων Kinder Schokobons των 46 gr και 125 gr και Kinder Surprise maxi των 100 gr.

«Η Ferrero έχει ενημερώσει τον ΕΦΕΤ για το θέμα μίας ενδεχόμενης σύνδεσης με αναφερθείσες περιπτώσεις κρουσμάτων σαλμονέλας σε άλλες χώρες εκτός της Ελλάδας. Αν και κανένα από τα προϊόντα μας Kinder που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχει βρεθεί θετικό σε σαλμονέλα, ούτε και έχουμε λάβει παράπονα από καταναλωτές, αντιμετωπίζουμε το θέμα αυτό με ιδιαίτερη σοβαρότητα καθώς η προστασία του καταναλωτή αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Πρόκειται για τα προϊόντα με αριθμούς παρτίδας:



Όλα τα άλλα προϊόντα Ferrero, περιλαμβανομένων όλων των υπολοίπων προϊόντων Kinder μεταξύ των οποίων και τα Πασχαλινά Αυγά Kinder, δεν επηρεάζονται από αυτή  την αυτόβουλη ανάκληση.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v