ΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΥΓΕΙΑ

Advertorial

Μπάρμπα Στάθης «Φρεσκοκομμένα»: Μια πλήρως ανανεωμένη και διαφοροποιημένη προϊοντική σειρά

16 απολαυστικές σαλάτες με φρεσκοκομμένα λαχανικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς έρχονται από τον Μπάρμπα Στάθη να αλλάξουν τη σχέση μας με τα λαχανικά.

Μπάρμπα Στάθης «Φρεσκοκομμένα»: Μια πλήρως ανανεωμένη και διαφοροποιημένη προϊοντική σειρά

Η Μπάρμπα Στάθης είναι μία εταιρεία της οποίας τα προϊόντα βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι, εδώ και μισό αιώνα. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, επενδύει συστηματικά στον πρωτογενή και τον δευτερογενή τομέα και τη διαρκή καινοτομία, επιδεικνύοντας συνεχιζόμενη αναπτυξιακή πορεία. Η προσήλωση στην άριστη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων, η τεχνογνωσία και η έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, καθιστούν την εταιρεία αδιαμφισβήτητο ηγέτη του κλάδου.

Η αγαπημένη ελληνική εταιρεία συμβάλλει στη διαμόρφωση διατροφικών προτύπων και, με έμπνευση την ελληνική διατροφική σοφία και όχημα τα αγαπημένα brands «Μπάρμπα Στάθης» και «Χρυσή Ζύμη», προτάσσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα, πρεσβεύει και διεθνώς την ελληνική διατροφή σε περισσότερες από 20 χώρες, με καινοτόμα προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας, με ευθύνη και ευαισθησία προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Το 2005 ο Μπάρμπα Στάθης λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία πλήρη γκάμα φρεσκοκομμένων, φρεσκοπλυμένων και συσκευασμένων σαλατών. Μία καινοτομία που άλλαξε τα δεδομένα στην κατανάλωση της σαλάτας. Σήμερα, συνεχίζει να καινοτομεί και παρουσιάζει μία ανανεωμένη και διαφοροποιημένη προϊοντική σειρά, από 16 διαλεχτές σαλάτες με φρεσκοκομμένα λαχανικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς.

Φρεσκάδα, Ποιότητα, Ασφάλεια
Οι φρεσκοκομμένες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης καλλιεργούνται από πιστοποιημένους παραγωγούς, με την καθημερινή φροντίδα, τεχνογνωσία και επίβλεψη των γεωπόνων της εταιρίας, οι οποίοι διασφαλίζουν τη βέλτιστη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλεια. Τα λαχανικά συλλέγονται την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους, ώστε να βρίσκονται στο απόγειο των βιταμινών και των θρεπτικών τους συστατικών. Κόβονται ομοιόμορφα, πλένονται σχολαστικά τρεις φορές και στεγνώνουν απαλά χωρίς να καταπονούνται. Οι φρέσκες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης συσκευάζονται σε πρωτοποριακή συσκευασία που προστατεύει τα λαχανικά και τους επιτρέπει να αναπνέουν, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση, το χρώμα, την υφή αλλά και τη θρεπτική τους αξία μέχρι την στιγμή που θα τις απολαύσετε.

Επιλογές υψηλής διατροφικής αξίας, με ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα!
Η ανανεωμένη σειρά «φρεσκοκομμένα» Μπάρμπα Στάθης, εκτός από κλασικούς και αγαπημένους συνδυασμούς, περιλαμβάνει μείγματα με πρωτότυπα λαχανικά όπως τα παντζαρόφυλλα, το kale και τα μουσταρδόφυλλα, που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα της σειράς. Περιλαμβάνει επίσης δύο super salads με μείγμα ξηρών καρπών και φρούτων υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς και δύο ολοκληρωμένες προτάσεις που περιέχουν γευστικές σως.Νέες ατομικές συσκευασίες φρέσκων σαλατών: Απόλαυση για ‘σένα!
Οι νέες προτάσεις φρέσκων σαλατών Μπάρμπα Στάθης ήρθαν για να προσφέρουν όλη τη γεύση, τη φρεσκάδα και τη θρεπτική τους αξία, σε νέα, πρακτική ατομική συσκευασία. Απολαύστε εύκολα και γρήγορα ένα θρεπτικό γεύμα με τους αγαπημένους σας συνδυασμούς διαλεχτών λαχανικών, όπου και αν βρίσκεστε.

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας συνδυασμό διαλεχτών λαχανικών και απολαύστε με ασφάλεια φρεσκάδα, γεύση και ποιότητα, καθημερινά.

Γιατί αν κάποιος ξέρει καλύτερα τα λαχανικά, αυτός είναι ο Μπάρμπα Στάθης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v