Κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις με το φημισμένο γαλοτύρι Ηπείρου γιατί είναι να μην ξέρεις την ιστορία ενός εκ των κορυφαίων τυριών που παράγει η χώρα.
Η λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου μάς κερνά το περίφημο «ελληνικό χαβιάρι», ξυπνώντας οργασμικές γαστρονομικές εκρήξεις στον ουρανίσκο όσων το δοκιμάσουν.
Στις γειτονιές του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου, τα τραπεζάκια γεμίζουν παρέες που τσουγκρίζουν ουζάκια και τσιμπολογούν μεζέδες σε αγαπημένα στέκια, παλιά και νέα.
Πεθύμησες και λαχταράς ένα επικό ψαροτσιμπούσι πλούσιο σε μεζέδια που μυρίζουν θάλασσα στα βόρεια προάστια; Σου έχουμε κρατημένο τραπεζάκι μονάχα για πάρτη σου.