ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

SGH-i310: Το πρώτο κινητό με σκληρό δίσκο!

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με σκληρό δίσκο, έφτασε! Το SGH-i310 της Samsung διαθέτει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 8 GB που ”εκτοξεύει” τις δυνατότητες του ως ψηφιακή κάμερα και MP3 player με μεγάλη αποθηκευτική χωρητικότητα.

Τα κινητά τηλέφωνα με σκληρό δίσκο ήταν μία αναμενομένη εξέλιξη, αφού η ”κουλτούρα” της κινητής τηλεφωνίας αλλάζει σημαντικά, καθώς οι συσκευές εξελίσσονται σε εργαλεία φορητής ψυχαγωγίας με ποικίλες δυνατότητες που θυμίζουν έντονα Η/Υ.

Σε αυτό το πνεύμα η Samsung παρουσιάζει το smartphone με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 8GB. Το SGH-i310 φιλοδοξεί να λειτουργεί ως μία εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες, καθώς συνδυάζει ένα τηλέφωνο, μία ψηφιακή κάμερα και ένα MP3 player με μεγάλη αποθηκευτική χωρητικότητά. Επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν περίπου 2.000 τραγούδια, όπου κι αν βρίσκονται.

Το i310 διαθέτει την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows Mobile 5.0 για Smartphone, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν αρχεία και να κουβαλούν μαζί τους τη μουσική βιβλιοθήκη τους.

Η έκδοση Windows Mobile 5.0 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συγχρονίζουν λίστες αναπαραγωγής τραγουδιών, τραγούδια και βίντεο από τον προσωπικό υπολογιστή τους. Διαθέτει επίσης θύρα USB 2.0 και το χαρακτηριστικό Plug & Play, που επιτρέπει τη χρήση του κινητού τηλεφώνου ως αποσπώμενου σκληρού δίσκου.

Το i310 διαθέτει, επίσης, όλα τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά, όπως μία κάμερα 2 megapixel με flash, υποδοχή microSD για περαιτέρω επέκταση μνήμης, document viewer και έξοδο TV για σύνδεση με την τηλεόρταση σας προκειμένου να προβάλλετε τις φωτογραφίες που τραβήξατε!

Επιπλέον, στις δυνατότητες του τηλεφώνου συμπεριλαμβάνονται προηγμένη λειτουργία μουσικής με Bluetooth stereo (A2DP), ψηφιακό ενισχυτή ισχύος και dual speakers. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εύκολα μουσική από online καταστήματα μουσικής, από τους προσωπικούς υπολογιστές τους ή από απευθείας αναμετάδοση.

Το i310 παρουσιάστηκε στην έκθεση τηλεπικοινωνιών CeBIT, που πραγματοποιήθηκε από 9 έως 16 Μαρτίου στη Γερμανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η υπομονή είναι πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός."

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

  • 1876 - Ιδρύεται το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, από την κυβέρνηση του Αλεξάνδρου Κουμουνδούρου

    1983 - Συναυλία στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο δίνει ο Γιώργος Νταλάρας, σημειώνοντας ρεκόρ για έλληνα καλλιτέχνη, όσον αφορά την προσέλευση κόσμου. «Η ελληνική μουσική εισέρχεται στο χώρο των σταδίων» γράφει το περιοδικό «Rolling Stone».

    1987 - Το «Γκάζι», το παλιό εργοστάσιο, μεταβάλλεται σε κέντρο καλλιτεχνικής δημιουργίας, με πρωτοβουλία του δημάρχου Μιλτιάδη Έβερτ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2