Samsung D 600: Ένα κινητό ”θαύμα” στο τσεπάκι σας

Το Samsung D 600 μόνο... κατ’ ευφημισμόν μπορεί να αποκληθεί ”κινητό τηλέφωνο”, αφού οι ικανότητές του ξεπερνούν κατά πολύ αυτές των κλασσικών συσκευών: σύνδεση με το στερεοφωνικό, υποστήριξη λογισμικών γραφείου της Micosoft και προβολές δεδομένων στην τηλεόραση.
Samsung D 600: Ένα κινητό ”θαύμα” στο τσεπάκι σας

του Πάρη Καπράλου

Μία από τις κομψότερες slide up συσκευές το D600 είναι ένα φορητό εργαλείο πολλαπλών χρήσεων, με μορφή κινητού.

Το βάρος της συσκευής είναι μόλις 103 γραμ., διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 2 Μpixel με flash επιτρέπει τη λήψη ολοζώντανων φωτογραφιών και video clips τα οποία μπορούν να προβληθούν στην τηλεόραση σας!

Και επειδή ”μια εικόνα – χίλιες λέξεις”, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε τραβήξει με το κινητό σας μπορούν να συνδυαστούν με καταχωρίσεις του τηλεφωνικού καταλόγου για την οπτική αναγνώριση κλήσης.

Το βασικό πλεονέκτημα της συσκευής ονομάζεται ”Advanced Audio Distribution Profile”, και είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει στο χρήστη να συνδέει το κινητό του με στερεοφωνικό συγκρότημα και να απολαμβάνει τη μουσική ασύρματα με ασύγκριτη ποιότητα ήχου, ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.

Το ίδιο φυσικά μπορεί να γίνει και με τα μουσικά κομμάτια που έχει αποθηκεύσει στα 81 ΜΒ της μνήμης του MP3 player, που μπορούν να επεκταθούν με εξωτερική κάρτα μνήμης Trans Flash και να φτάσουν το 1 GB!

Επιπρόσθετα, το D 600 υποστηρίζει όλα τα είδη αρχείων όπως αυτά των δημοφιλών εφαρμογών γραφείου της Microsoft (Word, PowerPoint, Excel), αλλά διαβάζει και PDF και σελίδες από το internet με απεριόριστη χρήση γραφικών σε πραγματική απεικόνιση, όπως ακριβώς θα φαίνονταν αν τα ανοίγατε στον υπολογιστή σας.

Τέλος, με τη λειτουργία TV out δίνει τη δυνατότητα να προβληθούν τα αρχεία αυτά σε οθόνη τηλεόρασης μέσω ενσωματωμένου προβολέα (projector), καθιστώντας έτσι περιττό το laptop στις επαγγελματικές παρουσιάσεις και συναντήσεις.

Το κινητό είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και η τελική τιμή του βρίσκεται στα 490 ευρώ περίπου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v