GIGA panel: Ενα car audio που συνδέεται με Η/Υ!

Αφαιρείτε την πρόσοχη του ηχοσυστήματος αυτοκινήτου, τη συνδέετε μέσω USB με τον υπολογιστή σας και ”περνάτε” μέσα μέχρι 500 κομμάτια μουσικής και τα ακούτε... καθ’ οδόν. Πως; Με το νέο GIGA Panel της Sony που έρχεται στην Ελλάδα στο τέλος Μαρτίου.
GIGA panel: Ενα car audio που συνδέεται με Η/Υ!

του Πάρη Καπράλου

Ξεχάστε την αντιγραφή CD με τα αγαπημένα σας τραγούδια. Τώρα μπορείτε με έναν εύκολο τρόπο να μεταφέρετε στο αυτοκίνητο σας την μουσική που επιθυμείτε.

Το νέο ηχοσύστημα αυτοκινήτου GIGA Panel της Sony έχει αποσπώμενη πρόσοψη με θύρα USB, για να συνδέεται απευθείας με τον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρείτε την πρόσοψη, να την συνδέετε με τον υπολογιστή σας, να επιλέγετε τα μουσικά κομμάτια που θέλετε, να πηγαίνετε πίσω στο αυτοκίνητο σας, να την βάζετε στην θέση της και να απολαμβάνετε την μουσική που έχετε επιλέξει.

Η χωρητικότητα της μνήμης της συσκευής είναι 1 GB, πράγμα που με απλά λόγια σημαίνει ότι το GIGA Panel μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 500 μουσικά κομμάτια, δηλαδή περισσότερες από 60 ώρες μουσικής. Η δυνατότητα ”drag and drop” διευκολύνει τη χρήση του χωρίς να χρειάζεται λογισμικό. Επίσης, στη συσκευασία παρέχεται ένα καλώδιο USB για απ’ ευθείας σύνδεση σε οποιοδήποτε υπολογιστή.

Το GIGA Panel περιλαμβάνει CD player αυτοκινήτου με όλη την τεχνολογία ήχου υψηλής ποιότητας που περιμένετε από τη Sony, όπως ο μετατροπέας 24 bit DAC, η βελτίωση ήχου BBE MP MP3 και ο ισοσταθμιστής EQ3 stage2. Η λεπτή και ελκυστική του σχεδίαση GT με τον μπλε φωτισμό δείχνει εντυπωσιακή σε κάθε σαλόνι αυτοκινήτου, ενώ το περιστροφικό πλήκτρο κωδικοποιητή επιτρέπει στους οδηγούς να χρησιμοποιούν τη συσκευή εύκολα και με ασφάλεια.

Η συσκευή συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο υπέρυθρων ακτίνων (IR) σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, καλώδιο USB για την εύκολη και ασφαλή σύνδεση με τον υπολογιστή σας, και ενσωματώνει λειτουργία βελτίωσης ήχου BBE MP υψηλής ανάλυσης, όπως και βελτίωση ήχου MP3. Αναφορικά με την συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή σας είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Windows 2000 και XP.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα τέλη Μαρτίου και η τελική τιμή αναμένεται να διαμορφωθεί στα 420 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v