Οι κορυφαίες εφαρμογές για το 2015

Είναι φρέσκες, είναι πρωτότυπες, εθιστικές και χρηστικές. Δείτε τις καλύτερες μέχρι στιγμής εφαρμογές που «έβγαλε» το 2015. 
Οι κορυφαίες εφαρμογές για το 2015
Αν μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα πράγμα για το οποίο τα smartphone έγιναν «διάσημα» στο ευρύ κοινό, αυτό θα ήταν οι εφαρμογές τους. Παιχνίδια; Κουίζ; Εκπαίδευση; Γρίφοι; Μουσική; Αυτοματοποιημένες λειτουργίες; 

Πλέον για κάθε τι που χρειαζόμαστε, υπάρχει και μια εφαρμογή για smartphone. Παρακάτω συγκεντρώσαμε οκτώ ολόφρεσκες εφαρμογές, οι οποίες αναμένεται να κάνουν τη διαφορά για το 2015. 

Elementary Minute
Σχεδιασμένο από μαθητή στην Αυστρία, το Elementary αποτελεί ένα πολύ απλό αλλά άκρως εθιστικό κουίζ μαθηματικών, αλλά και γενικών γνώσεων, το οποίο μπορεί να γίνει και πιο «σπιντάτο» αν ενεργοποιήσετε την λειτουργία “Rush”. Η εφαρμογή μετατρέπεται σε παιχνίδι με ζωές οι οποίες αφαιρούνται αν απαντήσετε λάθος ή αργήσετε να απαντήσετε.

Jump-O 
Μινιμαλιστικό στο σχεδιασμό, το παιχνίδι σας βάζει στη θέση ενός… κύκλου σε έναν κόσμο με τετράγωνα, ο οποίος διαθέτει πίστες – γρίφους. Αποφεύγετε καρφιά και σφαίρες με άλματα και κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και περνάτε επίπεδα. 

Shadowmatic
Εντυπωσιακά 3D γραφικά σε ένα παιχνίδι – παζλ, στο οποίο καλείστε να στρέψετε αντικείμενα έτσι ώστε να ταιριάξουν με τις σιλουέτες που εικονίζονται σε έναν τοίχο και να τα ταιριάξετε με το περιβάλλον. Οι χρήστες σχολιάζουν πως είναι ένα παιχνίδι «το οποίο δε θες να περάσεις επίπεδα για να μην τελειώσει. 

Drupe
Θέλετε όλες σας τις εφαρμογές για να στέλνετε μηνύματα σε μία; Το Dupe αναλαμβάνει την… βρώμικη αυτή δουλειά και σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας εύκολα και απλά, συνδυάζοντας τις λειτουργίες όλων των αντίστοιχων υπηρεσιών: whatsapp, SMS, Skype, Facebook Messenger και πολλών ακόμα. 

Crossy Road  
Φρέσκο και άκρως εθιστικό “indie” παιχνίδι, το οποίο βαδίζει στα χνάρια του Flappy Bird. Στόχος του παιχνιδιού είναι να περάσετε απέναντι τον δρόμο, ενώ ξεκινάτε με «ήρωα» μια συμπαθέστατη κότα. Στον δρόμο σας θα βρεθούν αυτοκίνητα, φορτηγά, τραίνα ακόμη και ποτάμια. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε πρέπει να συγχρονίσετε τις κινήσεις σας ανάλογα με την κίνηση. 

Workflow 
Από τις πιο δυναμικές προσθήκες για φέτος στο app store, το Workflow ειδικεύεται στην «αυτοματοποίηση». Δηλαδή, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε «δράσεις» οι οποίες με τη σειρά τους σας δίνουν δυνατότητες που δεν δίνουν άλλες εφαρμογές. Για παράδειγμα μπορείτε να του δώσετε εντολή να φτιάξει ένα κινούμενο GIF από κάποιες φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες ή να φτιάξετε PDF, να κάνετε αυτομάτως upload στο Dropbox και πολλά ακόμα. 

Vainglory
Οι λάτρεις των online παιχνιδιών μάχης έχουν πλέον την απόλυτη εφαρμογή. Το Vainglory έχει γραφικά που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας και είναι το πρώτο στο είδος του που ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή του World of Warcraft μεταφέροντάς την σε portable συσκευές.  

Pacemaker
Η εφαρμογή σας επιτρέπει να μειξάρετε τραγούδια από το iTunes και το Spotify μέσα από ένα άκρως χρηστικό interface το οποίο θα σας κάνει τον απόλυτο… σπιτικό DJ για πάρτι. Το Pacemaker επίσης αναλύει ποια κομμάτια «ταιριάζουν» και σας διευκολύνει στη δύσκολη διαδικασία της επιλογής. https://itunes.apple.com/us/app/pacemaker-your-personal-mix./id593873080?mt=8

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v