7 ταξιδιωτικά gadgets που λύνουν χέρια

Ταξιδεύετε συχνά; Θέλετε να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη; Ιδού επτά πρωτότυπα και χρηστικά gadget που θα κάνουν την ταξιδιωτική σας ζωή ευκολότερη.
7 ταξιδιωτικά gadgets που λύνουν χέρια
Όσοι ταξιδεύουν συχνά γνωρίζουν ότι η πρακτικότητα και η χρηστικότητα είναι το άλφα και το ωμέγα στον τομέα των ταξιδιωτικών gadgets. Ακόμα όμως και για όσους δεν ταξιδεύουν τόσο συχνά, τα παρακάτω… καλούδια υπόσχονται να κάνουν τις εξορμήσεις (λίγο) πιο εύκολες.

Lakeland Travel Steam Iron

Ξεχάστε μια για πάντα τις ζάρες και τα τσαλακωμένα πουκάμισα που συνήθως πάνε πακέτο με το… στρίμωγμα στην βαλίτσα με αυτό το μικροσκοπικό σίδερο ατμού το οποίο δεν ζυγίσει περισσότερο από ένα κιλό, θερμαίνεται αμέσως και διαθέτει αντικολλητική επιφάνεια η οποία ‘γλιστράει’ άνετα πάνω στα υφάσματα. Παραγγείλετέ το από το Amazon με 25€.

Φουσκωτή κρεμάστρα

Μπορεί να σας φαίνεται περιττή, όμως ιδιαίτερα για όσους προτιμούν το camping και έχουν ελάχιστη χωρητικότητα στις αποσκευές τους το συγκεκριμένο gadget μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Φουσκώνει στο άψε σβήσε και μπορεί να κρεμαστεί οπουδήποτε. Το κόστος ανέρχεται στα 10€ για δύο κρεμάστρες τις οποίες μπορείτε να παραγγείλετε από εδώ.



Zap-it!

Τα τσιμπήματα εντόμων είναι πραγματική ταλαιπωρία, την οποία δυστυχώς δύσκολα μπορούμε να αποφύγουμε όταν ταξιδεύουμε ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Αντί λοιπόν του συμβατικού στικ αμμωνίας, αυτό εδώ το πρωτότυπο πιστολάκι βγάζει μια μικρή ηλεκτρική τάση στο σημείο που σας τσίμπησε το κουνούπι ή η τσούχτρα, η οποία ανακουφίζει από την φαγούρα και μειώνει το πρήξιμο στην περιοχή. Κόστος: 6€ από εδώ.

Αδιάβροχη θήκη

Το άλφα και το ωμέγα στην προστασία του smartphone – ψηφιακής κάμερας – mp3player από νερό, σκόνη και κάθε λογής ατύχημα, μια αδιάβροχη θήκη, είναι σίγουρα απαραίτητη για τους απανταχού ταξιδιώτες. Το κόστος της ξεκινά από 5€ και μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία για κάθε μέγεθος και συσκευή εδώ.

Superdrug Mini Travel Hair Dryer

Μπορεί να έχει μέγεθος όσο περίπου η παλάμη σας, όμως αυτό το σεσουάρ… τσέπης δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα «κανονικά» και αποδεικνύει περίτρανα ότι το μέγεθος (δεν) μετράει. Με 1400W τάση, το μικροσκοπικό αυτό gadget βγάζει αρκετό ζεστό αέρα για να στεγνώσει τα μαλλιά σας γρήγορα. Κόστος: 12 ευρώ από εδώ.

Καφετιέρα Kettle

Δεν μπορείτε να ξυπνήσετε χωρίς να πιείτε μια ζεστή κούπα καφέ; Η ατομική αυτή καφετιέρα… τσέπης έχει χωρητικότητα μισού λίτρου, διαθέτει δύο αποσπώμενες κούπες και πλένεται εύκολα. Κόστος: 12€ από εδώ.

Digital luggage scale

Ξεχάστε τις εξτρά χρεώσεις λόγω επιπλέον βάρους στις αποσκευές σας με αυτήν την μίνι ζυγαριά αποσκευών, η οποία «αντέχει» μέχρι τριάντα κιλά βάρος. Περιλαμβάνει μπαταρίες. Κόστος: 9€ από εδώ.


Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v