LG STBA: Ενα ψυγείο από το μέλλον!

Πόσο επιθυμητό αντικείμενο μπορεί να είναι ένα... ψυγείο; Αν μιλάμε για το νέο G227 STBA της LG, η απάντηση είναι πολύ. Με ενσωματωμένη τηλεόραση TFT LCD 15 ιντσών, εντυπωσιακή τεχνολογία και κομψότατο σχεδιασμό, το G227 STBA δεν είναι ένα συνηθισμένο ψυγείο: είναι ένα κορυφαίο gadget στην κουζίνα σας.

του Πάρη Καπράλου

Πόσο επιθυμητό ”αντικείμενο” μπορεί να είναι ένα... ψυγείο; Πόσες συσκευές μπορούν να χωρέσουν σε μία και πόση χρησιμότητα μπορούν να συμπεριλαμβάνουν; Τι κάνει μια τηλεόραση μέσα σε ένα ψυγείο;

Μπορεί αυτά τα ερωτήματα να μη συμπεριλαμβάνονται στις καθημερινές υπαρξιακές αναζητήσεις σας, αλλά την επόμενη φορά που θα επιστρέψετε σπίτι και θα θέλετε να προτιμήσετε την μαγειρική σας ή τα cocktails από την πίτσα της γειτονιάς ή την πρώτη μπύρα που θα προλάβετε να ανοίξετε πριν αρχίσει το αγαπημένο σας πρόγραμμα, ίσως θα μπορούσατε να αναλογιστείτε την αγορά του νέου ψυγείου της LG Electronics.

Η συσκευή στην οποία θα στρέψουμε την προσοχή σας σήμερα είναι μία από εκείνες τις εφευρέσεις της τεχνολογίας που έχουν στόχο να κάνουν την ζωή στο σπίτι πιο άνετη. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ψυγεία - ντουλάπες το νέο G 227 STBA διαθέτει κορυφαία τεχνολογία και κομψό σχεδιασμό που θα αποτελέσει εκτός από χρηστική συσκευή και ένα αντικείμενο διακόσμησης στο χώρο της κουζίνας.

Ως ψυγείο εκτός από την ενσωματωμένη τηλεόραση στην εμπρόσθια επιφάνεια, διαθέτει το Tall Dispenser, μεγάλο δηλαδή ύψος στην παροχή νερού για την τοποθέτηση μέχρι και κανάτας, για να φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας cocktails.

Στο εσωτερικό της συσκευής η μεταφορά του παγοποιού και του χώρου αποθήκευσης πάγου στην πόρτα της κατάψυξης ελευθερώνει ένα επιπλέον ράφι και συρτάρι, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο χρηστικός χώρος κατά 10% στην κατάψυξη.

Στις προδιαγραφές του G 227 STBA περιλαμβάνονται το σύστημα της LG Icebeam Door Cooling, ένα πολυζωνικό σύστημα αεραγωγών στην πόρτα και στο πίσω και πλευρικό μέρος του θαλάμου, το Magic Crisper, ένας ειδικός θάλαμος ελεγχόμενης υγρασίας για φρούτα και λαχανικά, με ειδικές αυλακώσεις που συγκεντρώνουν την περιττή υγρασία, αλλά και την Miracle Zone, μια ειδική ζώνη που διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων μαζί με το σύστημα ψύξης No Frost.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την οθόνη LED για τον ηλεκτρονικό έλεγχο της θερμοκρασίας, τους 8 ψηφιακούς αισθητήρες που παρακολουθούν την υποδοχή ζεστών τροφίμων και ανοίγματος της πόρτας, που αντιδρούν για να σταθεροποιήσουν την εσωτερική θερμοκρασία του ψυγείου, αλλά και αντιβακτηριδιακή προστασία Bioshield και αντιβακτηριδιακή επένδυση Biosilver, και φυσικά το ειδικό στήριγμα μπουκαλιών, μπορούν να καταστήσουν το ψυγείο μία ελκυστική πρόκληση που θα βγάλει τον gourmet τύπο που κρύβεται μέσα σας.

Η τελική τιμή του προϊόντος είναι 4,000 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v