Πουλόβερ: Οι ”παλιές αγάπες” πάνε... στα αζήτητα

...Και οι νέες κλέβουν όχι μόνο τη δική σας καρδιά αλλά και τα βλέμματα των γύρω σας. Ο λόγος για τα πουλόβερ που αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο για το χειμώνα. Σε πανδαισία χρωμάτων, φαρδιά, με χοντρή πλέξη κάνουν την εμφάνισή τους και κλέβουν την παράσταση για μία ακόμη σεζόν. Το in2life επέλεξε και προτείνει τα σχέδια που θα φορεθούν πολύ φέτος το χειμώνα.
Πουλόβερ: Οι ”παλιές αγάπες” πάνε... στα αζήτητα

Πουλόβερ. Ο καλύτερος φίλος αντρών και γυναικών όσο η θερμοκρασία υποχωρεί και οι βροχές δε λένε να κοπάσουν. Μας συντροφεύουν καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ, στις βόλτες, το γραφείο, τη διασκέδαση και αν μάλιστα κάποιο είναι το ”αγαπημένο” μας, τότε γίνεται πραγματικά το δεύτερο δέρμα μας.

Το in2life μπαίνει από νωρίς στο κλίμα των γιορτών και σας προτείνει ξεχωριστά πουλόβερ που αξίζει να τα κάνετε δώρο τόσο στον εαυτό σας όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Άλλωστε οι ονομαστικές εορτές διαδέχονται η μια την άλλη και ένα πουλόβερ είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσατε να επιλέξετε. Πιστέψτε μας, σύντομα όλα θα είναι τα... καινούρια αγαπημένα σας.

Οφείλουμε βέβαια να παραδεχτούμε ότι οι περισσότεροι άντρες έχουν συνδέσει στο μυαλό τους τη λέξη πουλόβερ με αυτό που φορούσε ο παππούς τους ή -στην καλύτερη των περιπτώσεων- ο καθηγητής τους στο πανεπιστήμιο. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που επενδύουν κάθε χρόνο στην αγορά νέων πουλόβερ, ακόμα και αν η ντουλάπα τους (ή οι ντουλάπες τους, για να ακριβολογούμε) αντιδρά επιδεικτικά.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι άντρες που καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα αρκούνται σε ένα πουκάμισο. (Ειλικρινά απορώ. Μα δεν κρυώνουν;)

Βέβαια, στα ντεφιλέ των διάσημων σχεδιαστών για τη χειμερινή σεζόν, τα πουλόβερ ήταν οι ”πρωταγωνιστές του παιχνιδιού” και έκλεψαν τις παραστάσεις.

Φαρδιά, με χοντρή μάλλινη πλέξη, μεγάλους γιακάδες, ρόμβους, σε πανδαισία χρωμάτων -αν και οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές ήταν αυτά στις αποχρώσεις του καφέ και του γκρι- αποτελούν must για τη φετινή σεζόν αλλά και την γκαρνταρόμπα κάθε άντρα.

Η αναζήτηση πουλόβερ ομολογουμένως ήταν από τις δυσκολότερες. Τα σχέδια και τα νέα design ήταν πολλά και για να είμαστε ειλικρινείς θα θέλαμε να τα αποκτήσουμε όλα. Επειδή αυτό όμως είναι κάπως δύσκολο, αρκεστήκαμε στο να καταγράψουμε και κατά συνέπεια να σας προτείνουμε τα -κατά τη γνώμη μας- καλύτερα.

Ξεχωρίσαμε, κατ’ αρχήν, το ολόμαυρο πουλόβερ της Sisley με το ιδιαίτερο κέντημα στην πλάτη, το οποίο προτείνουμε για όσους επιθυμούν να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Αν, δε, φορεθεί με κάποιο πουκάμισο τότε σίγουρα θα κερδίσει έξτρα πόντους στις γυναικείες καρδιές. (Ενδεικτική τιμή: 95 ευρώ. Sisley, Στρατηγού 7, Ψυχικό, τηλ.: 210 6745125, Κολοκοτρώνη 1, Κηφισιά 210 8089483)

Από τα αγαπημένα μας είναι και τα all time classic πουλόβερ με ρόμβους, τα οποία αυτή τη σεζόν αποτελούν must. Μπορεί να παραπέμπουν σε σχολικές εποχές, εμείς όμως δεν τα αποχωριστήκαμε ποτέ. Απλά ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας και το ίδιο συστήνουμε σε εσάς.

Από αυτή την κατηγορία, ξεχωρίσαμε τα πολύχρωμα πουλόβερ της Benetton αλλά και τα πιο κλασικά της Timberland για όσους έχουν σταθερές αξίες. (Ενδεικτική τιμή: 80 ευρώ. Benetton, Ελ. Βενιζέλου 148, Καλλιθέα, τηλ.: 210 9514203, Σκουφά 17, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3619298. Timberland, Τσακάλωφ 13, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3644094)

Για τις καθημερινές σας εμφανίσεις προτείνουμε μια επίσκεψη στα συνεχώς ανερχόμενα καταστήματα Pull and Bear, όπου θα βρείτε πληθώρα πουλόβερ, ζιβάγκο και ζακετών που υπόσχονται να σας ζεσταίνουν τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Εμείς ξεχωρίσαμε μια ζακέτα σε μπλε χρώμα, με χοντρή πλέξη, η οποία μπορεί να φορεθεί τόσο με πουκάμισο όσο και με κάποιο T-shirt. (Ενδεικτική τιμή: 45 ευρώ. Pull and Bear, The Mall Athens, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, τηλ.: 210 6300110)

Ο χειμώνας μόλις κάνει αισθητή την παρουσία του, αναμένεται όμως να είναι βαρύς. Και εσείς πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και εξοπλισμένοι για να τον αντιμετωπίσετε. Μην αργείτε λοιπόν και μην ξεχνάτε ότι όλα τα ωραία κρατάνε λίγο.

Έφη Ρουτζάκη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v