Οι καλύτερες εφαρμογές για να «παίξεις» με τη μούρη σου

Φίλτρα για κάθε πιθανή και απίθανη μεταμόρφωση, ανταλλαγές προσώπων και ένα κάρο λειτουργίες για σέλφι σε πέντε κορυφαίες εφαρμογές, ώστε να καείτε απενοχοποιημένα.
Οι καλύτερες εφαρμογές για να «παίξεις» με τη μούρη σου

Οι έξυπνες κάμερες ΑΙ των νέων κινητών άνοιξαν τον δρόμο για μια εντελώς νέα πραγματικότητα όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να «πειράξουμε» το πρόσωπό μας σε μια σέλφι.

Η αρχή έγινε με το Snapchat, μετά μπήκε στην κούρσα και το Instagram και πλέον οι εφαρμογές που μπορείτε να «παίξετε» με τη μούρη σας είναι δεκάδες.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τις πέντε πιο διασκεδαστικές και εύχρηστες.

FaceApp

Android - iOs 

H εφαρμογή που προκάλεσε χαμό με το φίλτρο ηλικιωμένου (και νεαρού) εγώ σου, μετράει τους χρήστες της σε εκατομμύρια πλέον, και έχει ενισχυθεί με φίλτρα για αλλαγή μαλλιών, αλλαγή φύλου και άλλα τέτοια ωραία.

Banuba: Face Filters & Effects

Android - iOs

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε διασημότητα, αστροναύτη ή hipster. Μπορείτε επίσης να βάλετε τον εαυτό σας να κάνει skydiving, να αράζει σε παραλία, να φορά γκλαμ αξεσουάρ και να έχει ό,τι πιο περίεργο μπορείτε να σκεφτείτε σε κούρεμα.

YouCam Fun

Android - iOs

Η εφαρμογή προσφέρει τεράστια συλλογή τρισδιάστατων φίλτρων προσώπου και στίκερ, ενώ αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι τα φίλτρα ζώων που ζωντανεύουν την άγρια πλευρά σας. Θέλετε να γίνετε γάτα ή λεοπάρδαλη; Μήπως μια άγρια τίγρη; Ένα ελαφάκι; Από όλα έχει ο μπαχτσές.

B612

Android - iOs

Το όνομά του φέρνει κάτι σε Ρωσικό υποβρύχιο ή κοκτέιλ, όμως η εφαρμογή διαθέτει περισσότερα από πενήντα φίλτρα για να επέμβετε στο πρόσωπό σας, και να το μεταμορφώσετε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Διαθέτει επίσης αρκετές επιλογές αλλαγής περιβάλλοντος – π.χ. διαφορετικό χρώμα ουρανού και δεκάδες εφέ.

Face Swap

Android - iOs

Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές διαθέτουν ποικιλία φίλτρων προσώπου, το Face Swap επέλεξε μια απλή αλλά αρκετά αστεία λειτουργία: αλλάξτε το πρόσωπό σας με έναν φίλο, διασημότητα ή οποιονδήποτε θέλετε, και χρησιμοποιήστε το ακόμα και σε ζωντανό βίντεο. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να ανεβάσετε φωτογραφίες, απλά τοποθετείτε τα δύο πρόσωπα στην κάμερα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v