Τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους

Ήρθε η εποχή για δώρα, και εμείς διαλέξαμε μερικές σούπερ ιδέες που θα λατρέψουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα…

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή για δώρα, και μερικές φορές είναι δύσκολο να αποφασίσεις τι να πάρεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σίγουρα, δεν είναι εύκολη δουλειά να βρεις κάτι που να νιώθεις ότι δείχνει την αγάπη σου, είναι και χρηστικό, ταιριάζει και με το άτομο…

Εμείς όμως θέλουμε να σε βοηθάμε και έχουμε μερικά σούπερ δώρα να σου προτείνουμε για φέτος.

*Αν έχεις στην ζωή σου κάποιο άτομο που λατρεύει την γυμναστική, ή (καλύτερα) ένα άτομο που επιτέλους έχει πάρει απόφαση να την ξεκινήσει, ένα σετ αλτήρες είναι ό,τι πρέπει για να κάνει ασκήσεις στο σπίτι, ακόμα κι όταν ο καιρός είναι πολύ κρύος για γυμναστήριο.

*Αν πάλι στην ζωή σου έχεις άτομα με πιο καλλιτεχνικές ανησυχίες, έναν φέρελπι μουσικό, ας πούμε, μια κιθάρα σε σούπερ τιμή θα δείξει πόσο στηρίζεις τα όνειρά του.

*Κι επειδή η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, τότε γιατί να μην πάρεις δώρο σε ένα πρόσωπο που αγαπάς ένα εισιτήριο για μια ωραία συναυλία; Μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες από ωραία lives που τρέχουν αυτή την περίοδο στην Αθήνα, ή που σχεδιάζονται για το καλοκαίρι, με ένα κλικ εδώ.

*Θα παραμείνουμε, όμως, στα μουσικά δώρα, με αυτό το τέλειο πικάπ, για όλους τους μουσικόφιλους ανθρώπους που λατρεύουν το βιντάζ.


*Για τους nerd της παρέας, μια κούπα σαν αυτή θα τους θυμίζει κάθε πρωί πόσο τους αγαπάτε—ακόμα κι αν δεν βλέπετε μαζί τους Game of Thrones.

*Τα βράδια που όλη η παρέα μαζεύεται, ένα ηχείο είναι πάντα καλοδεχούμενο, για να μας βάλει στο κλίμα. Ειδικά αν είναι φορητό.


*Αλλά και για τους ανθρώπους που είναι πιο… χαμηλών τόνων (αλλά μέσα τους μπορεί να φωνάζουν), αυτά τα ακουστικά θα πνίξουν την φασαρία του κόσμου, και θα γεμίσουν την ψυχή τους με τις αγαπημένες τους μελωδίες.

*Τα Χριστούγεννα, επίσης, (και κάθε αργία, γενικά) είναι η τέλεια εποχή για να ξεφύγουμε λίγο από την πόλη και να χαλαρώσουμε. Και ένα διήμερο μπορεί να είναι το τέλειο δώρο για ένα κοντινό μας πρόσωπο. Δείτε εδώ μερικές από τις προτάσεις μας.

*Κι επειδή ένα κόσμημα δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι τέλειο δώρο, αυτά εδώ τα σκουλαρίκια θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

*Τέλος, αν έχεις πολλά να πεις, αλλά δεν βρίσκεις τα λόγια… πες τα με ένα καλό μπουκάλι κρασί. Δες εδώ τι έχουμε να σου προτείνουμε.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v