Σούπερ ιδέες για δώρα Χριστουγέννων

Ξεφύγετε από τη ρουτίνα των κλασσικών εορταστικών, βαρετών δώρων και πάρτε ιδέες για πρωτότυπες αγορές.
Σούπερ ιδέες για δώρα Χριστουγέννων

Χριστούγεννα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, γιρλάντες και... αναζητήσεις δώρων σε καταστήματα για να βρουμε κάτι καλό και χρηστικό. Το Internet μας λύνει και σε αυτήν την περίπτωση τα χέρια. Ψάξαμε και ξετρυπώσαμε cool ιδέες αλλά και χρηστικές για να κάνετε εορταστικά δώρα που θα αρέσουν και θα χρησιμοποιηθούν.

Google Home

Το νέο υπερσύγχρονο γκάτζετ της google διαχειρίζεται ασύρματα τις συνδεδεμένες «έξυπνες» συσκευές, διαθέτει φωνητική αναγνώριση για να δίνετε εντολές και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να δώσει απαντήσεις. Παραγγείλτε το από εδώ. 

Portable Smart Phone Printer

Ένας portable εκτυπωτής για να έχετε παντού και όποτε εσείς θέλετε τυπωμένες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Συνδέεται ασύρματα με Android και Iphone συσκευές μέσω της δωρεάν εφαρμογής του και «δουλεύει» με Bluetooth. Παραγγελία από εδώ.

Συσκευή USB για ζεστό καφέ

Ο χειμώνας είναι εδώ και ένα ζεστό καφεδάκι είναι απαραίτητο για το γραφείο ή το σπίτι. Αυτή η πρωτοπόρος συσκευή κρατά τον καφέ σας ζεστό, χρησιμοποιώντας μόνο ένα USB. 

Κούπα καφέ με έξτρα θήκη για Cookies

Η πεμπτουσία της απλότητας και της χρηστικότητας. Μπισκότο και καφέ ή γάλα και καφέ, όλα σε μία κούπα με ξεχωριστές «θήκες» για το καθένα. Παραγγελία από εδώ

Εσπρεσιέρα – Σιντριβάνι σοκολάτας

Καφέ… συνέχεια με ένα άκρως χρηστικό αντικείμενο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Δείτε εδώ μερικές εσπρεσιέρες, ενώ, για την περίπτωση που ο λήπτης του δώρου είναι φαν της σοκολάτας δείτε εδώ μερικές επιλογές σε "σιντριβάνια". 

Συλλεκτικά εξώφυλλα του Rolling Stone

Το θρυλικό περιοδικό μέσα από τα 1000 πιο αναγνωρίσιμα εξώφυλλά του, όλα μαζεμένα σε ένα υπέροχο βιβλίο. Για έναν λάτρη της μουσικής. 

Σετ αρωματικών φυτών

Μαγειρεύει συχνά; Τότε σίγουρα θα χρησιμοποιεί κάποια μυρωδικά στις συνταγές του/της. Ένα σετ αρωματικών φυτών με γλαστράκι, σπόρους και χώμα είναι ό,τι πρέπει για να απολαύσει (κι εσείς μαζί) μυρωδάτα πιάτα. 

Σετ κοκτέιλ του χημικού

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά απαιτούν τις κατάλληλες σπιτικές κοκτειλο-καταστάσεις και αυτό το σετ mixologist θα βγάλει μέσα από τον καθένα τον επαγγελματία bartender που πάντα έκρυβε.  Πέρα από αυτό, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μοιάζει με… εργαστήρι χημείας.

Τα άπαντα του Ταραντίνο

Ο μεγάλος σκηνοθέτης μέσα από 10 Blue Ray Discs για εορταστικούς – και όχι μόνο – Μαραθώνιους. Το σετ περιλαμβάνει τα: Reservoir Dogs / True Romance / Pulp Fiction / Jackie Brown / Kill Bill: Vol. 1 / Kill Bill: Vol. 2 / Death Proof / Inglourious Basterds. Παραγγελία από εδώ

Επιτραπέζια

Σταθερή αξία, σταθερή ψυχαγωγία, ανεξαρτήτως εποχής. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα από την απόλυτη χειμωνιάτικη λίστα που θα βρείτε εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v